UppOchNer

De senaste veckorna har varit lite uppochner för min del: Jag har drabbats av förkylningen from hell och har bara kunnat jobba en halv dag under den här veckan, det har varit möten till höger och vänster och vi har fullt upp med att städa igenom både lägenheten och förrådet på vinden (vilket går sådär när man hostar och nyser precis hela tiden). I lördags åkte vi dessutom iväg med en massa gammalt skräp till soptippen och jag stukade långfingret i samband med att vi bar på en soffa som har stått i vårt förråd sedan vi flyttade in här för tre och ett halvt år sedan.
 
 
Ärligt talat hade jag gärna skippat allt vad sjukdomar heter, men allting annat som händer är faktiskt bara kul. För vi har (drum roll please) blivit med hus och kommer flytta i början på december! Vi vann budgivningen den sjunde september, kontraktet skrevs på i fredags, besiktningen gjordes i måndags (medan jag låg i koma hemma i soffan) och fotograferingen av vår lägenhet kommer ske redan i morgon eftermiddag. Allting går verkligen så himla fort, men jag är på samma gång så himla taggad! 
 
Som ni kanske kan förstå är jag även lite stressad eftersom det är en del att göra inför fotograferingen. Det tar tydligen ganska mycket tid och energi att packa flyttlådor med prydnadssaker och att styla om sitt hem. Who knew liksom? Dessutom släpade jag med mig David till stan för att köpa ljung att ha på balkongen, plus en stor plastblomma som just nu står i vardagsrumsfönstret eftersom jag vill att det ska se så fint och hemtrevligt ut som möjligt inför försäljningen.
 
Men för att sammanfatta det hela: Jag är sjuk, vi har köpt ett hus, vi ska sälja vår lägenhet och jag är taggad till tusen! Och nu ska jag försöka snygga  till det lite i bokhyllorna innan jag lägger mig och sover bort förkylningen i soffan, hej så länge! ^^
 
Så här fint kommer vi bo snart!
 
Inredning, Time For Tea | | |
#1 - - Bunny:

Stort grattis!!! :D Vad kul att vi ska flytta typ samtidigt!! :D
Vi har dock ingen inflyttningsdatum än eftersom det var svårare än vi trodde att sälja lägenheten :( Nåväl!

Krya på dig!

Svar: Tack!! :D Ja, jag reagerade på det också, jag tror vi kommer få en hel del liknande inlägg i våra bloggar framöver, haha! ^^
Men eran lägenhet som är så fin? Det kommer nog en köpare snart ska du se! <3
Mirano

#2 - - susanne:

Det ska bli roligt att få titta in i ert hus . Huset ser ut att vara bra planerad .Jag hoppas du kryar på dig. Kram <3

Svar: Ja, det kommer bli så kul när vi får nycklarna och kan börja göra det till vårt hem!Tack! Kram <3
Mirano