2 veckor senare

Här ekar det tomt. Igen. Fast vi alla är nog vana vid det nu vid det här laget.. ^^
 
 
De senaste veckorna har varit kaos här hemma. Lägenheten, som skulle sälja sig själv, ville inte bli såld, och istället för att komma på den "riktiga" visningen ville nästan alla intresserade ha privata visningar istället så vi har sprungit runt och städat igenom alla rummen flera dagar i veckan (katterna byter just nu till vinterpäls och det ligger vitt fluff överallt om vi inte städar tre gånger som dagen), vi har haft två budgivare som helt plötsligt slutade höra av sig och... Ja, kaos. Vi har varit så himla stressade de här veckorna, vilket ni säkert kan förstå. Nu har vi i alla fall fått den här lägenheten såld och vi har kunnat börja andas ut lite. Ursäkta språket, men fy fan vad skönt det känns, att kunna lämna det bakom sig och börja fokusera på framtiden istället.
 
 
Därav min radio silence, med andra ord. Under de här veckorna har jag knappt haft tid att sitta ner eller ens njuta av den vackra hösten, jag har på min höjd hunnit med att ta några bilder med mobilkameran på väg till och från jobbet. Och nu när jag har tid igen har alla löven trillat ner på marken istället.. Nästa höst kommer däremot bli bättre, dels för att vi redan har hunnit flytta och dels för att vi kommer bo nära samma skog jag brukade promenera i som barn! Eller ja, ganska nära i alla fall. Jag ser så mycket fram emot det. ♥
 
Fotografier, Time For Tea | | |
#1 - - Bunny:

Lyckos er! Vi kämpar fortfarande med vår, trots TVÅ prissäkningar! Alla gnäller över att det inte finns hiss? Nä men sure vi fixar det! -_-

Svar: Men vad jobbigt! :( Förstår inte varför folk klagar på att behöva gå i trappor, det är ju extra träning i vardagen liksom.. Jag hoppas att det kommer någon snart som vill köpa!
Mirano

#2 - - susanne:

Skönt att lägenheten blev såld. Vackra höstbilder. Hösten kommer igen nästa år och då har ni egen trädgård som förhoppningsvis har några träd.

Svar: Jo, vi kommer ju ha både päron- och plommonträd bland annat.
Mirano

#3 - - Angelica Wåhlin:

Men gud, vilken stress!

Svar: Nej, det har inte varit särskilt kul alls faktiskt.. Men jag är glad att det är över nu i alla fall :)
Mirano