Oktober-shopping

Nu så kommer äntligen min lilla haul på det som jag köpte i början av månaden! Bilderna togs redan för tre veckor sedan, men som ni vet har den här månaden varit lite uppochner för min del. Bättre sent än aldrig dock, inte sant? ^^
 
Innan jag gick iväg på min lilla shoppingtur gick jag iväg för att hämta ut två paket; ett från H&M och ett från Djurens Rätt. Det från H&M innehöll den här toppen, ett par tofflor (som jag hade hunnit ta med till jobbet innan jag tog bilderna) och så hästhuvud-vasen som ni ser på bilden. Hur fin?!?
 
I paketet från Djurens Rätt låg det ett vykort som ska ramas in, två reflexer, ett "Rädda oss vid fara"-klistermärke som jag kommer fästa vid ytterdörren när vi har flyttat och så en ny liten kaffemugg!
 
 
Efter pakethämtandet och en snabb lunch gav jag mig ut på nytt. Det blev ett besök på H&M (jag vill lämna tillbaka tofflorna, men av någon anledning gick det inte), Hemtex, Rusta, ÖoB och Dollarstore!
 
 
Jag fick inte med mig något från varken H&M eller Hemtex, men på Rusta hittade jag som sagt inga halloween-prylar över huvud taget, men däremot fick jag med mig veganchoklad till extrapris samt de svarta och röda kvistarna. Jag ångrar lite att jag inte köpte fler, men samtidigt var det nog ett bra val av mig ändå. Less is more och allt det där. Dessutom har jag inte ens en vas att ha dem i än!
 
 
På ÖoB hade dem ett pyttelitet hörn av halloween-prylar, varav det mesta var gjort av billigt plast och jag fick gå till kassan med endast en sak, och det var glasburken som är formad som en döskalle (jag köpte för övrigt en liknande på TGR förra året).
 
 
På Dollarstore som jag gick till sen fanns det inte heller något halloween-igt, men det gjorde inte så mycket eftersom dem hade en massa annat fint! Länge gick jag runt därinne och kikade runt, och det slutade med att jag fick hem den mörkröda rosen, de fina små kaffekopparna och slutligen den tjusiga trofén! Anledningen till att jag inte köpte med mig mer var för att jag var ganska trött och inte orkade bära på mer, haha!
 
Men ja, det var alltså det här jag fick med mig hem den dagen. Inte jättemycket grejer egentligen, men jag känner mig rätt nöjd ändå måste jag säga. Hästhuvudet är jag lite extra nöjd med, den är så himla fin! ♥
| 2 tassavtryck |