Sen sist

Klockan 18:40 i fredags samlade jag på mig alla mina prylar och gick hem från jobbet för sista gången. Jag gick mot busshållplatsen i totalt mörker eftersom Djurås är väldigt sparsamma när det kommer till gatlampor, men det tar max fem minuter att gå till hållplatsen så det gick ju bra ändå. ^^
 
Jag plockade fram min mobil och köpte en enkelbiljett när jag sedan stod och väntade på den lite försenade bussen eftersom pengarna i min resekassa hade precis tagit slut samma morgon. Bussen kom, jag steg på och hittade en tom plats där jag parkerade både mig och presenten min chef hade gett mig under förmiddagsfikat. En fågelmatare som ser ut som ett litet rött hus, en påse med frön, en till påse med tre bollar och en spiral att ha bollarna i. Sista delen av presenten, som är en liten fågelbok, kommer dyka upp med posten någon gång under den här veckan.
 
 
Jag ler lite över hur gullig presenten var, och hur bra timing det är eftersom vi flyttar till vårt nya hus så snart. Vi har inte så många träd i vår trädgård än men det ska nog gå att hitta en plats åt det lilla röda huset ändå.
 
Klockan är 19:30 när jag stiger in genom ytterdörren. Båda katterna står och hälsar mig välkommen hem och jag inser att jag har varit borta i exakt tio timmar. Jag är trött men nöjd över att jag faktiskt har gjort någon nytta den här hösten och att jag är välkommen tillbaka nästa höst om jag har möjlighet till det.
 

 
Annars då? Vi flyttpackar för fullt och det står flera lådor i vardagsrummet, i hallen och på kontoret. Att bära upp dem till vindsförrådet tycker vi känns lite onödigt, men det börjar bli ganska trångt nu, för tydligen äger vi jättemycket grejer. Snart är alla bokhyllorna helt tömda och det känns väldigt bra faktiskt. Sen sitter jag även och planerar inredning för fullt, och det är kanske därför som jag inte har varit så aktiv på bloggen den här månaden (det, och att min blogglust är  d ö d ), eftersom jag sitter och bollar på flera idéer för varje rum. Det är framför allt placeringen av vår TV som stället till det för oss, men vi får nycklarna nu på fredag och då kanske det blir lite lättare att planera? En kan ju hoppas i alla fall!
 
Fast nu tänkte jag gå och vika lite fler lådor så jag kan fortsätta packa. Förhoppningsvis ses vi igen om ett par dagar, för då borde jag ha någonting väldigt kul att visa er. Men tills dess får du ha det så gott, tjingeling!
Time For Tea | | |
#1 - - Bunny:

Jättegullig present ju!!! :D

#2 - - susanne:

Det ska bli kul att få kliva in i erat hus och få ta del av era tankar i hur ni ska inreda. Kul att du trivts så bra på jobbet och att du blev så uppskattad. Kram!