Göteborg

I fredags åkte jag, David och mina föräldrar ner till Göteborg och jag tänkte att jag skulle dela med mig av våra små äventyr där nere! Varning för många bilder, osv.. ^^
 
Mamma och pappa hämtade oss redan vid halv tio, det tar ju ändå fem, sex timmar att köra ner till Sveriges bästa stad, och under de första timmarna låg det en vacker dimma över landskapen som vi swishade förbi. Så vackert! ♥ Bonusbild på min extremt bleka hand.
 
Vi lyckades ta oss till Göteborg utan några större problem (förutom att trafiken var bananas i slutet), och vi checkade in på vårt lilla motell där vi satt och gjorde ingenting en liten stund. Jag tog för övrigt inga bilder på vårt boende den här gången, det var inte så mycket att fota ändå om jag ska vara ärlig. Men pluspoäng för att det fanns växtbaserad yoghurt i två olika smaker när vi skulle äta frukost dagen därpå!
 
Hursomhelst, vi hade en tid att passa så det var bara att hoppa in i bilen igen. Den här gången for vi till Partille, åt på McDonalds fastänn ingen av oss egentligen ville det och sen var det bara att ställa sig i den långa kön utanför Partille Arena eftersom det var dags för konsert!
 
När vi först satte oss på våra platser var det nästan helt tomt i lokalen, men det fylldes hela tiden på med folk. Det var ungefär halvfullt när förbandet hoppade upp på scen.
 
Beast in Black, ett finsk metalband med mycket energi bra scennärvaro och en trummis som hade skitkul. Helt okej låtar, men efter en stund började dem nästan låta likadant. När dem var klara täcktes scenen av en svart ridå. Minuterna gick, och till slut föll ridån ner på marken och en stor timer dök upp: 01:00:00, 00:59:23, 00:45:12...
 
En minut senare började dem äntligen spela! Har ni listat ut vilken band det är än?
 
 
Det är ju såklart Nightwish jag pratar om! Som någon av er kanske minns såg David och jag dem i Stockholm för tre år sedan och då handlade turnén om deras senaste album, men den här gången fokuserade dem mest på gamla, klassiska låtar. Så pass gamla att varken jag eller David knappt kände igen några av dem faktiskt, medan andra låtar tog mig tillbaka till gymnasietiden då jag först upptäckte dem. Det en härlig liten resa längs Memory Lane med andra ord! ♥
 
Konserten tog slut alldeles för fort och vi tog oss tillbaka till motellet där vi passade på att dricka en varsin kopp te innan vi sa godnatt tillvarandra. Men innan David och jag somnade passade vi på att uppdatera oss om Hero 29 som snart kommer släppas i Overwatch (för självklart släpper dem all information om henne medan vi är på konstert). För vi är nördar.
 
Följande dag var det dags att åka hem till Borlänge, men jag passade först på att dra med mig mamma och David på stan eftersom det var en viss butik jag hemskt gärna ville besöka. Den butiken visade sig sedan ha stängt just den dagen (helt utan anledning också, och utan någon som helt förvarning på sociala medier. Vi möttes bara av en liten skylt som satt i dörren.) så vi gick runt i andra butiker istället innan vi återvände till pappa och bilen. Det var dags att åka hem igen och krama om katterna.
 
Det här var en väldigt fin och trevlig helg, även om jag självklart är besviken över hur jag inte fick chansen att shoppa upp hela min lön när vi var där nere. Men nu är det din tur, vad hade du för dig i helgen?
Time For Tea | | |
#1 - - susanne:

Tack för en trevlig helg. Håller med om att det var trist att inredningsbutiken var stängd. Fina bilder som vanligt.

Svar: ❤️
Mirano

#2 - - Bunny:

Mysigt ändå trots stängd butik! Så tråkigt när man vill passa på att besöka något som inte finns hemma :(

Svar: Ja, jag är fortfarande lite ledsen över det om jag ska vara ärlig. Det är ju inte ofta som jag får chansen att åka ner dit liksom :(
Mirano