påskägg.

Igår strax innan det var dags att äta lunch ringde mamma: "Vad gör du klockan 4 i eftermiddag?" frågade hon. Jag hade ingenting planerat så hon bad mig komma ner till stan vid den tiden, vilket jag tyckte lät som en trevlig idé. Vi la på och tio minuter senare kom jag på att hon aldrig sa varför hon ville träffas, och att jag hade glömt att fråga...
 
När vi sedan möttes upp på Jussi Björlings torg berättade hon att hon ville ge mig mitt påskägg. Men vad finns det i ett påskägg som man ger bort till någon som är 26 år? kanske du undrar nu. Ett presentkort? Löste och lyxig (vegansk) choklad? En hög med böcker? En liten kattunge? Nej, inget av det ovannämnda faktiskt.
 
Om bara fluffhögarna kunde flytta på sig någon gång så att jag kan visa er...
 
Jag fick en ny frisyr! Mamma hade redan bokat en tid åt mig så det var bara att sätta sig i stolen och se hur min spegelbild förändrades mitt framför mina ögon. En timme tog det. Nej, mer, 70 minuter kanske? Min frisör var så himla noggrann och jag tycker hon gjorde ett fantastiskt jobb. Egentligen hade jag velat ha 2-3 cm längre, men det är ju hår vi pratar om, och hår växer ut igen.
 
Nej vet ni vad, jag är så himla nöjd med resultatet, det blev ju ungefär precis som jag ville ha det! Hej då kluvna hårtoppar och hej lugg, liksom, tjoho! Vad tycker du? Yay or nay?
| 2 tassavtryck |