Tällberg, part II

Hej! Nu tänkte jag att det var det dags för del två av dag ett i Tällberg! Vi åkte ju som sagt tillbaka till hotellet efter vårt äventyr vid Siljan, rummet som jag och David fick var så himla vackert och jag tog några bilder där inne, om det är något som ni är intresserade av att se? Säg till i så fall så fixar jag ett sådant inlägg!
 
Hursomhelst, väl inne på rummet passade vi på att bada än en gång, eftersom det fanns en jacuzzi i badrummet, plus det kändes nödvändigt efter vårt dopp i Siljan. Sen blev klockan helt plötsligt kvart över tio och vi bestämde oss för att gå ut på en promenad i den idylliska lilla staden:
 
Vi beslutade oss för att gå uppåt, eftersom vi ville ha en så bra utsikt över Siljan som det bara var möjligt. Det här är några bilder vi tog precis i början på vår promenad, och som ni kan se var utsikten redan nu helt underbar! Kul grej: jag tyckte mig känna igen trädet som ni kan se på andra bilden, haha!
 
Vi tog oss i alla fall uppåt och fick syn på den här telefonkiosken och det var då det klickade för mig: Jag har ju varit här förut! Som barn var vi här och åt picknick intill trädet jag kände igen (hur man nu kan känna igen ett träd? haha), jag minns inte jättemycket från den dagen, mer än att jag sprang ner för en kulle och tjöt ett riktigt Ronja Rövardotter-tjut och att farmor var med oss. Jag vet inte om mamma eller pappa (om ni läser detta) kan berätta mer om den dagen? 
 
Jag kanske överdrev färgerna när jag redigerade den här bilden, men visst är det fint? ^^
 
Upp, upp, upp. Nu började jag även få med lite andra saker än bara ("bara") vatten i mina bilder.
 
Mer upp. Jag är så kär i den här utsikten, ni förstår inte!
 
Sen började vi ta oss tillbaka till hotellet igen. Jag vet inte hur länge vi var ute den här kvällen, men trevligt var det i alla fall. Och kul! Minnesbilden jag nämnde tidigare har alltid funnits med mig, jag visste bara inte att den tog plats här så det var verkligen jätteroligt att hitta den platsen igen. ♥
 
Och det här var dag ett, alltså lördagen. På söndagen sedan återvände vi till stranden, men istället för att bada tog jag ytterligare en liten promenad och jag kan knappt vänta med att visa upp de bilderna också! ^^
Fotografier, Resor, Time For Tea | | |
#1 - - susanne:

Fina bilder med vackra färger. Vi har varit till Tällberg många somrar tillsammans med farmor. Det finns bilder här hemma hos oss från våra besök där. Kanske de kan få dig att komma ihåg flera upplevelser där.

Svar: Tack igen! Ja, dem bilderna vill jag jättegärna se!
Mirano

#2 - - Bunny:

Nej så mysigt!!
Jag brukar också kunna känna igen träd, eller stora stenar liksom från när jag var liten. Jättespeciellt!

Vill gärna se hotellrummet, älskar hotellrum :D

Svar: Kul att jag inte är den enda som känner igen träd och sånt! ^^
Då ska jag se till att det kommer ett hotell-inlägg snart! :D
Mirano