Vardagsrummet, del ett

God eftermiddag! Hur står det till? Jag hoppas att det är bra i alla fall! Själv har jag en ganska lugn onsdag än så länge, delvis för att gårdagen var lite av ett helvete då jag fick lov att brottas med migrän, mensvärk och lågt blodtryck på en och samma gång. Jaja, det tillhör det förflutna nu så låt oss tänka på något roligare istället!
 
Som till exempel vårt nya fina sidobord i vardagsrummet! När vi rensade ut en massa grejer från vårt hem för några veckor sedan passade vi på att göra oss av med en stor och klumpig möbel från 60-talet som vi har haft med oss sedan vi först flyttade ihop för.. snart 7 år sedan? (Jävlar vad tiden går!) Den var inte jättefin, men väldigt praktisk eftersom den fungerade som både förvaringsmöbel och skrivbord. Sen när jag la ner mitt företag har den dock bara stått och tagit upp plats så ni kan nog föreställa er hur skönt det var att bli av med den.
 
Hur som helst ersattes den möbeln som sagt av ett tjusigt sidobord som passar vår stil här hemma lite bättre:
 
(Fler detaljbilder fotades, men dem visade sig vara för mörka för att användas. Oops.)
 
Visst blev det snyggt! Det här bordet sticker dock ut lite i vårt vardagsrum eftersom det här är den enda möbeln som inte har blivit inredd med minst en nördig pryl. Undantaget är väl min fina fe, men med tanke på hur resten av rummet ser ut så... Jag är i vilket fall som helst supernöjd med hur det blev, och jag är nog lite extra nöjd över hur fina farmors tavlor blev med de där ljusstackarna!
 
Sen såg ni ju i titeln att jag planerar att visa er ännu mer, för om ni kommer ihåg köpte vi ju en bokhylla också! Den tänkte jag alltså vänta lite med att visa upp, och det är delvis på grund av att vi inte är helt klara i vardagsrummet än. Bokhyllan är inredd och klar, men bredvid den och ovanför soffan kommer vi sätta upp lite nya tavlor som jag gärna vill visa er i samma inlägg! När det blir klart vet jag inte, men jag hoppas att det blir gjort innan nästa vecka. Ååh, jag kan knappt vänta, det kommer bli så himla fint! ^^
Inredning, Time For Tea | | |
#1 - - susanne:

Det blev mycket fint. Kul att farmors tavlor kom till användning. Ska bli kul att få se resten tycker jag. Kram mamma

#2 - - Bunny:

Åh så fint!