Magic

Det har snöat som bara den under den senaste veckan, vintern är här för att stanna tydligen! Det har tvingat oss att veckohandla via nätet två veckor i rad nu eftersom vi inte har någon bil och det blir jobbigt att cykla hem med flera matkassar i det här vädret. Men satan vad fint det är ute just nu!
 
När jag var på väg hem från stan i torsdags föll det mellanstora snöflingor från himmelen, och det var precis sådär tyst som det bara kan bli i det här vädret. Vi bor nästan mitt i centrum, men efter att jag hade gått en liten omväg stod jag helt plötsligt omringad av snötäckta träd och det gick knappt att höra trafiken ett par hundra meter bort. Om nyfallen snö inte är magi vet jag inte vad det är för något!
 
 
När jag en stund senare gick upp för trapporna till vår lägenhet kände jag mig lugn och.. lycklig? Som om det inte fanns några problem i världen som inte kunde lösas, som om det inte fanns någonting att oroa sig för. Som om jag vore barn igen och precis hade kommit hem från en av mina många skogspromenader. Magic.
 
Har du mycket snö dör du bor?
Fotografier, Time For Tea | | |
#1 - - Bunny:

Verkligen mysigt! Önskar vi hade så mycket snö men det försvinner liksom. Det har snöat hela dagen men det är små torra flingor som inte gör mycket väsen av sig. Tror inte det kommer bli så mycket mer heller :(

#2 - - susanne:

Jag håller med om att det är vackert ute. Jag skulle nog säga att det är sagolikt ute. Jag kan titta hur länge som helst på träden som är snö tyngda. Vackra foton du tagit.