Sista november fast i december

Igår hände det grejer ska ni veta! VI tog en lten tur till Ica för att hämta ut två efterlängtade paket, och så shoppade vi lite kul grejer på IKEA också. Därifrån fick vi bland annat med oss två lampor, en att hänga i taket och sen även en sådan som kommer få stå på golvet, samt ett litet gäng rutiga servetter. Riktigt händelserik dag men andra ord, vi hörs i ett senare inlägg, hej svejs!
 
 
Nej, nu skojar jag ju såklart lite mer er, det var ju faktiskt inte allt som hände igår! Ni som följer mig på Instagram vet ju redan vad jag pratar om: Vi fick äntligen nycklarna till vårt nya hus!
 
Vårt hus. Mitt hus. Och Davids hus. Nej, jag är inte alls van vid att ens tänka tanken, att vi äger ett helt hus som vi kommer bo i helt på egen hand (tillsammans med katterna såklart). Var det inte i förra veckan som jag var typ tolv år gammal, drack O'boy och tittade på Nickelodeon? Det går ju inte alls ihop! Vi åkte hur som helst dit så fort som möjligt för att gå runt och börja planera möbleringen i mer detalj, och för att skriva en lista på saker som vi behövde köpa. Vi äger numera en snöskyffel.
 
 
 
På köksbänken fann vi för övrigt en liten välkomstpresent från husets förra ägare: En flaska champagne som jag inte kan/vill dricka eftersom jag inte dricker alkohol, men som jag fortfarande tycker var väldigt  fint gjort av honom. ♥ David får väl uppdatera mig om hur den smakade sen, haha!
 
Mitt namn är Husägare. Alice Husägare.
 
Nej hörni, jag får inte någon riktig ordning på tankarna längre så jag kommer nog sluta skriva för den här gången och istället gå och fixa middag innan jag parkerar mig framför en välgörenhets-livestream för resten av kvällen. Fler uppdateringar om huset - och paketen som jag nämnde tidigare - kommer inom kort! Hej svejs!
Time For Tea | | |
#1 - - Bunny:

Men jösses snöskyffel har jag inte ens tänkt på!!! Jag har däremot tittat på vedkorgar och brevlådor HAHAHA det är sååå konstigt!!

Svar: Hahaha, hur hamnade vi här liksom??
Mirano

#2 - - susanne:

Det ska bli kul att följa hur ni inreder erat hus.

Svar: Jag ska försöka se till att ta många bilder! Sen är du ju såklart välkommen hit också :)
Mirano