O n s d a g

Idag tycks jag ha hamnat mitt i stormens öga; i flera dagar nu har jag haft jätteont i magen samt haft en enorm ångest som har vägrat ge med sig. Men idag? Nothing. Nada. Min mage mår bra och min ångest har gått på semester. Och i morgon är första dagen på mitt nya jobb som bildbehandlare. Jag är såklart nervös, men ändå ganska lugn. Det är ju ändå bara över hösten, så jag fixar det här. Right?
 
Och eftersom jag inte har mått dåligt idag har jag kunnat fokusera på andra saker, som att gå iväg och fixa resekort till exempel, eftersom jag kommer behöva ta bussen eller tåget till och från jobbet. Sen landade det två paket i min brevlåda som jag har kunnat packa upp och titta igenom i lugn och ro.
 
Båda paketen kom från Djurrättsalliansen och innehöll lite klistermärken och en t-shirt. Ja, alltså ni kan väl se efter själva:
 
 
Det stora rosa klistermärket kom för övrigt med som en liten gåva, och t-shirten beställdes i en storlek större eftersom det var den enda storlek som fanns kvar. "Det gör väl inget om den är lite stor" tänkte jag och tyckte det kunde bli snyggt ändå. Den visade sig vara enorm (tänk kort nattlinne typ), men då jag inte ville skicka tillbaka den satte jag mig ner med saxen istället och hoppades på det bästa.
 
Jag fixade till halsringen, tog bort de överdrivet långa ärmarna och till sist klippte jag även lite i ena sidan så att jag kan knyta upp tröjan istället för att låta den hänga över rumpan. Som vanligt var boobsen i vägen och hur jag än gjorde blev det inte bra när jag hade en vanlig bh under, men när jag testade att byta till en sport-bh blev det genast lite snyggare. Så jag antar att jag har fått en ny tränings-tisha:
 
 
Ganska nöjd är jag väl ändå, trots allt. Fast när jag skulle fota blev bilderna tydligen alldeles suddiga (bilden till vänster) och dem gick tyvärr inte att rädda, men när jag höll i kameran istället (till höger) blev bilderna skarpa och fina. Nåja, jag tänkte i vilket fall som helst inviga min nya träningstopp lite senare den här veckan, hur många fitnesspersoner tror du kommer gå in och kika på Djurfabriken när dem kommer hem sen? ^^
Lettuce Eat Plants, Shopping, Time For Tea | | |
#1 - - Bunny:

Hoppas jättemånga! Roliga paket! :D Lycka till med jobbet! :O

Svar: Tack! Det var inte alls så läskigt att börja jobba där som mina mardrömmar påstod, haha! ^^
Mirano

#2 - - susanne:

T-shirten blev snygg på dig när du fixade till den. Du kommer att fixa jobbet bra för du kan det här med foton. Lycka till och kram <3

Svar: Tack mamma! Kram <3
Mirano