friday.

 
Nästan varje vardagsmorgon går jag ner till Stationsgatan där jag ställer mig och väntar på bussen som ska ta mig till Djurås. "Du igen?? Jävlar vad du är ute och ränner!" skämtade busschauffören som redan har börjat känna igen mig. Jag skojar tillbaka och går och sätter mig med ett leende på läpparna. På sätet strax framför mig sitter samma medelåldersman som alltid sitter där. För att fördriva tiden på bussen spelar han som vanligt sitt mobil-spel. Bussen stannar på Djurås resestation och innan jag hoppar av vinkar jag hej då till chauffören som glatt vinkar tillbaka.
 
 
Jag jobbar på och redigerar bild efter bild efter bild. Tidspressen finns hela tiden där och det finns alltid mer jobb att göra. Alla bilder redigeras på liknande sätt, med små utmaningar här och var så att det inte blir tråkigt. Klassfoto efter klassfoto, och porträttbilder i överflöd. Att folk sedan kommer köpa bilder som just jag har fixat till känns ärligt talat lite overkligt, men det håller mig fokuserad. Det måste bli bra helt enkelt.
 
 
Veckorna bara flyger förbi och idag har jag avslutat min första månad hos Skolfoto Mitt. För en vecka sedan kändes det som om jag aldrig kommer vänja mig vid mina nya rutiner; igår tyckte helt plötsligt jag att det var världens mest naturliga grej. Så nu kanske jag kan börja blogga lite igen. Med lite tur sådär.
| 3 tassavtryck |