Wishlist

Vet ni vad? Jag fyller år om två veckor, vilket är helskumt med tanke på att det var juni i förra veckan! Anyway, min familj har börjat fråga vad jag önskar mig det här året och än så länge har dem bara fått en sak som svar, men jag har sedan dess hunnit utöka min wishlist lite:
 

1. Pins! Jag har fått för mig att pins är världens bästa accessoar som funkar till vilken outfit som helst nästan. Just nu är jag särskilt förtjust i det som t.ex. Punky Pins har i sitt sortiment.
2. Högtalare till min dator. Dem jag har nu har nästan gett upp helt och hållet, och slutar ibland fungera tills man han vridit på en sladd en liten stund. Det börjar bli minst sagt irriterande. 
3. Datormus. Den jag nu dubbelklickar nästan varje "vanligt" vänsterklick jag gör numer och det driver mig till vansinne. Jag behöver en ny helt enkelt, gärna lika ergonomisk och fin som den på bilden.
4. Assassin's Creed Origins till PC. Spelet kom ut för en månad sen ungefär och i princip alla säger att det är det bästa AC sedan 2:an elle Brotherhood och om det är sant så kan jag redan nu garantera att jag skulle älska det är spelet.
 
Det är, som ni kan se, en ganska liten lista i år, viktigast är såklart högtalarna och musen eftersom det jag har hemma inte längre fungerar som det ska. Spelet är sedan för skojs skull + jag älskar att koppla av i öppna spelvärldar, pinsen är materiell lycka som ibland kan bära med sig bra budskap t.ex. ^^
Cravings, Time For Tea | | |
#1 - - susanne:

Tack för den listan. Bra att veta vad du vill ha. det underlättar för oss och det borde jag tänka på. Kram <3

Svar: Ja, jag tänkte att den kanske kunde vara till hjälp! :)
Mirano