En kopp kaffe på det då

Efter en kaotisk helg (fylld med ångest och annat kul) inleder jag den nya veckan med lite sömnproblem: Jag hade svårt att somna på kvällen, vaknade halv sex av att katterna bråkade, hade svårt att somna om på nytt, drömde mardrömmar om farliga stalkers och till sist vakna av att Diesel ropar på mig tjugo över nio. Jag har också ett svagt minne av att David gav mig en hejdå-puss innan han gick iväg till jobbet och att jag påminde honom om att han borde ta med sig en matlåda.
 
Jag kom hur som helst inte upp ur sängen innan klockan tio och jag visste väl redan då att den här dagen inte skulle komma med något vettigt. Och det har den ju inte heller, mer än att Diesel har varit lite extra mammig av sig och att jag under förmiddagen satt och planerade veckans matsedel medan jag drack en helt underbar och efterlängtad kopp med nattsvart kaffe. Det säger väl för övrigt en hel del om min nattsömn när kaffet visar sig vara dagens höjdpunkt..

Fast nu tänkte jag gå från datorn och ta mig en lång och varm dusch, sen kommer jag förmodligen gräva ner mig i soffan och försöka gosa bort tröttheten med båda katterna, hej svejs! ^^
 
Mazarinen förblev ouppäten, men det ändrar vi nog på ganska snart.
| 2 tassavtryck |