Vecka 50 vs. Vecka 51

- De allra sista julklapparna inhandlades i tisdags och jag kunde äntligen börja andas igen. Nu fattas bara de presenter jag har beställt sen är det bara att börja slå in allting!
 
- Jag blev plötsligt väldigt sjuk (förkyld) i torsdags och jag kunde knappt röra mig på två dagar. På grund av detta blev det ingen bio för oss på fredagskvällen men som tur var kunde David boka om biljetterna.
 
 - I lördags tog jag mig i kragen och gick iväg för att hämta hem en av de sista julklapparna som så snällt låg och väntade i en liten tobaksaffär på i centrum. Jag ångrade promenaden efteråt då jag blev ganska trött och snurrig när jag kom hem igen.
 
 - I söndags mådde jag bättre men inte bra. Bra nog för ett biobesök i alla fall. Och alla som inte redan har sett den nya Star Wars-filmen bör göra det omgående. Ja, det blev många skratt, ja, jag blev tårögd när Space Mom (aka Carrie Fisher) dök upp och ja, jag fällde en tår under den där scenen med våra fyrfotade vänner. 9/10, se den.
 
 
Det var förra veckan i ett nötskal så att säga. Den här veckan däremot kommer fyllas med tillfrisknande (har jag bestämt) från min sida, samt bakning och matlagning inför julfirandet på söndag. På onsdagskvällen kommer jag, mamma och en syster åka till Stora Tuna Kyrka för den årliga julkonserten pappas kör håller i. Gästartisterna för i år kommer vara de tre bröderna Norén, så självklart är biljetterna redan slutsålda, vilket innebär en massa trängsel. Men det kommer nog vara värt det ska ni se. ^^
 
Sen ser det tyvärr ut som om jag kommer få lov att panik-köpa en ny julklapp åt någon. Jag beställde något den tionde den här månaden och det har inte ens blivit skickad än, och jag känner hur både paniken och ångesten börjar bubbla upp till ytan igen. Jag som var klar med julklappsinköpet förra veckan! Typiskt, men det finns ju inte mycket jag kan göra åt saken direkt.. Mer än att komma ihåg att aldrig mer beställa något **********.se såklart.
 
Men nog om mig nu. Vad ska du hitta på den här veckan? Har ni mycket att göra inför julafton? Firar du ens den högtiden?
Time For Tea | | |
#1 - - Bunny:

Tycker det är så typiskt, man planerar och planerar och ändå blir det fel. Jag är så sent ute med så mycket trots planering. Tokigt! Jag har en del mat kvar att laga och har bara ikväll och imorgon på mig, sen åker vi iväg på tåget! :D

#2 - - susanne:

Vilken tur att du tillfrisknade så du kunde vara med på julkonseren som blev så magisk. Du är välkommen på julafton ska bli kul att träffas och få njuta av julmat, godis och av varandra.