Smyckeshörnor

Innan vi flyttade till vårt nuvarande hem förvarade jag alla mina kläder, smycken, skor och accessoarer i en (ganska liten) walk-in-closet plus en byrå och en trång garderob. Idag förvarar jag allt i en stor garderob, en halv byrå och ett halvt skoskåp. Och jag saknar såklart min lilla walk-in-closet, den var ju så praktisk av sig!
 
Mina smycken ligger i dagsläget uppdelade i två olika byrålådor, och även om jag har lyckats organisera det hela ganska väl (tycker jag själv i alla fall) känns det ganska bökigt att ständigt hålla på och dra in och ut lådorna för att komma åt allt mitt bling när jag villa snygga till mig lite. Ja, jag vet, dagens I-landsproblem och allt det där, heh.. 
 
Jag har den senaste veckan börjat bli väldigt sugen på att fixa till en ordentlig smyckeshörna istället, delvis för att göra det lite enklare för min egen del, men också för att jag tycker det kan vara så himlans snyggt med smyckeshörnor! Jag menar.. Kolla bara på hur andra har fått till det i sina hem (Varning: bildbomb!):
 
Bildkällor: Ett, Två, Tre, Fyra, Fem, Sex, Sju, Åtta, Nio
| 2 tassavtryck |