Den där bloggtorkan

Jag känner att jag måste be om ursäkt för mina låga uppdatering, om man bortser från bloggutmaningen. Eller, jag måste ju inte, det är ju min blogg, men jag vill be om ursäkt. Mitt liv är som sagt ganska stillastående i dagsläget, och jag har verkligen inte jättemycket att blogga om. Och så kan vi ju inte ha det.
 
Tips om vad jag skulle kunna blogga om mottages med öppna armar! Ska jag visa upp några nya smycken som jag nyligen har tillverkat, vill du se fler outfit-bilder, ska jag visa upp frugan till Herr Namnlös, eller är du nyfiken på hur vårt kök ser ut? Bara fantasin sätter gränser sägs det. 
 Hej, du fina utfyllnadsbild.
 
Nu när jag tänker efter så har jag faktiskt två inläggs-tips som ligger och väntar på mig: Någon ville att jag skulle skriva om användbara appar till smartphones. Jag använder dock nästan inga spännande appar alls, min mobil används främst till att sms:a, ringa/ta emot samtal, samt uppdatera Instagram när jag känner för det. D och då kan jag kolla mailen om jag inte har en dator tillgänglig, och vid sällsynta tillfällen spelar jag Fruit Ninja. Ett inlägg om appar hade som ni kanske märker inte blivit ett särskilt innehållsrikt, men stöter jag på en app som verkar spännande kan jag ta mig tid att skriva ett inlägg om det, vi får se helt enkelt.
 
En annan läsare ville se ett inlägg som handlar om böcker, och det borde jag ju kunna ordna i ett nafs. Det bör dyka upp en bok i brevlådan under veckan, och jag skulle nog kunna tänka mig att skriva lite om den. I så fall får ni vänta i några dagar, eller i värsta fall, en vecka, på det inlägget. Spoiler-varning: Jag är fortfarande ganska insnöad på steampunk, och bokens handling ska utspela sig i en sådan värld. ^^
 
Men framtill den dag jag får hem den boken, vad vill ni läsa om eller se i den här bloggen?
| Ett tassavtryck |