031 - "Vi förmedlar en livsstil"

031. Länka till en person/företag som du tycker sköter sig bra i sociala medier

Helt klart den svåraste frågan hittills i denna utmaning. Företaget jag tänkte skriva om först har på senare tid ändrat attityd och jag måste säga att dem numera känns lite douchebag...iga. Precis, du läste rätt. Douchebagiga. Svordomar i nyhetsbreven och på Facebook är inget som jag direkt samtycker till.
 
Jag måste ("måste") ju välja något företag för dagens fråga, så det får väl bli ett företag jag har tjatat om många gånger tidigare, Odium Clothing. Det är liksom inga konstigheter med dem, skulle någon skriva en fråga på deras Facebook-sida svarar dem blixtsnabbt, och samma sak gäller om man skriver direkt till deras kundtjänst. Vi får inte glömma att dem är både trevliga och hjälpsamma i sin respons också.
Varje inlägg dem skriver på Facebook är dessutom lite glada, dem använder smileys oftare än vad jag gör. Nästan. Ingen "tuff" attityd här inte, och dem klarar sig beviserligen ganska bra ändå.
Lånade bilden från deras Facebook-sida, för jag orkade inte göra en egen just nu.
Usch, det här inlägget känns så påtvingat att jag nästan inte vill publicera det. Jaja, man kan inte vara på topp jämt. :)
| Ett tassavtryck |