New in: Wolf Lady

God afton på er! Hur står det till? Själv sitter jag i matkoma och låtsas om att diskberget i köket inte existerar så med mig är det med andra ord ganska bra. Fast inte lika bra som Diesel tror jag, som just nu ligger i en boll och snarkar i fåtöljen bakom mig, lilla sötnosen! ^^
 
Hur som helst, den här dagen har gått så fort här hemma och det känns inte som om vi har hunnit med att göra någonting alls, även om det inte är helt sant eftersom vi lyckades ta oss iväg till IKEA efter lunchen. Syftet med vårt besök där var att köpa hem nya ramar till våra varg-tavlor som hänger i sovrummet. En av de gamla ramarna fick nog av att vara en ram och delade en dag på sig själv i två delar och föll ner i golvet med ett brak, så det var alltså därför som vi gick iväg i motvind för att köpa nya..
 
Arkivbild, med de gamla ramarna, numera hänger vargarna i dem här fina!
 
Och på tal om vargar hittade jag faktiskt en ny tavla som jag nog kommer rama in och hänga upp i min framtida walk-in-closet (som jag för övrigt har jättekul att planera och "inreda" redan nu)! Vi gick där och kollade på ramar när min hand helt plötsligt sträcktes ut av sig själv och greppade tag i någonting som jag inte ens hade hunnit reagera på var där. Det var inte förrän jag hade bilden framför mig som jag förstod varför jag höll i den, jag menar kolla bara:
 
Alltså, hur fin??? Jag är så kär!
 
Den här tavlan var för övrigt en av tre tavlor i samma förpackning, varav den ena var ett fint målat landskap med olika fåglar och den andra var någon ful en som det stod L O V E på; ingen av dessa var alls i samma stil som min vackra Wolf Lady här uppe och jag förstår inte varför dessa säljs tillsammans. Men men, fågelbilden kommer nog hängas upp någonstans i huset sedan, den skulle bli väldigt fin i.. Ett rum. Vilket får ni se så småningom. Tills dess får ni ha en fin lördagskväll! 
| Ett tassavtryck |

Hemma hos oss

Nu ligger vår lägenhet äntligen uppe på Hemnet! Eller, "äntligen" är väl att ta i lite, det gick ganska fort faktiskt, det var ju trots allt bara två veckor sedan som vi vann budgivningen på huset. Jag tänkte hur som helst att ni kanske vill se hur det ser ut hemma hos oss så jag delar med mig av fyra bilder från annonsen, och vill ni se mer av vårt simpla hem kan ni klicka här!
 
 
Helt ärligt är jag inte jättenöjd med hur bilderna blev. Visst är dem fina och får lägenheten att se större ut än vad den är, men dem är så himla överexponerade, och dessutom visar dem att vi borde torka rent den svarta väggen i sovrummet med en trasa, hehe... Sen var ju både jag och David sjuka under förra veckan så vi orkade inte städa riktigt så mycket som jag hade planerat.. Men vi får hoppas att det dyker upp massor med folk på visningen ändå! Och att det är någon/några som vill köpa den såklart! ^^
| 3 tassavtryck |

UppOchNer

De senaste veckorna har varit lite uppochner för min del: Jag har drabbats av förkylningen from hell och har bara kunnat jobba en halv dag under den här veckan, det har varit möten till höger och vänster och vi har fullt upp med att städa igenom både lägenheten och förrådet på vinden (vilket går sådär när man hostar och nyser precis hela tiden). I lördags åkte vi dessutom iväg med en massa gammalt skräp till soptippen och jag stukade långfingret i samband med att vi bar på en soffa som har stått i vårt förråd sedan vi flyttade in här för tre och ett halvt år sedan.
 
 
Ärligt talat hade jag gärna skippat allt vad sjukdomar heter, men allting annat som händer är faktiskt bara kul. För vi har (drum roll please) blivit med hus och kommer flytta i början på december! Vi vann budgivningen den sjunde september, kontraktet skrevs på i fredags, besiktningen gjordes i måndags (medan jag låg i koma hemma i soffan) och fotograferingen av vår lägenhet kommer ske redan i morgon eftermiddag. Allting går verkligen så himla fort, men jag är på samma gång så himla taggad! 
 
Som ni kanske kan förstå är jag även lite stressad eftersom det är en del att göra inför fotograferingen. Det tar tydligen ganska mycket tid och energi att packa flyttlådor med prydnadssaker och att styla om sitt hem. Who knew liksom? Dessutom släpade jag med mig David till stan för att köpa ljung att ha på balkongen, plus en stor plastblomma som just nu står i vardagsrumsfönstret eftersom jag vill att det ska se så fint och hemtrevligt ut som möjligt inför försäljningen.
 
Men för att sammanfatta det hela: Jag är sjuk, vi har köpt ett hus, vi ska sälja vår lägenhet och jag är taggad till tusen! Och nu ska jag försöka snygga  till det lite i bokhyllorna innan jag lägger mig och sover bort förkylningen i soffan, hej så länge! ^^
 
Så här fint kommer vi bo snart!
 
| 2 tassavtryck |