Oktober-shopping

Nu så kommer äntligen min lilla haul på det som jag köpte i början av månaden! Bilderna togs redan för tre veckor sedan, men som ni vet har den här månaden varit lite uppochner för min del. Bättre sent än aldrig dock, inte sant? ^^
 
Innan jag gick iväg på min lilla shoppingtur gick jag iväg för att hämta ut två paket; ett från H&M och ett från Djurens Rätt. Det från H&M innehöll den här toppen, ett par tofflor (som jag hade hunnit ta med till jobbet innan jag tog bilderna) och så hästhuvud-vasen som ni ser på bilden. Hur fin?!?
 
I paketet från Djurens Rätt låg det ett vykort som ska ramas in, två reflexer, ett "Rädda oss vid fara"-klistermärke som jag kommer fästa vid ytterdörren när vi har flyttat och så en ny liten kaffemugg!
 
 
Efter pakethämtandet och en snabb lunch gav jag mig ut på nytt. Det blev ett besök på H&M (jag vill lämna tillbaka tofflorna, men av någon anledning gick det inte), Hemtex, Rusta, ÖoB och Dollarstore!
 
 
Jag fick inte med mig något från varken H&M eller Hemtex, men på Rusta hittade jag som sagt inga halloween-prylar över huvud taget, men däremot fick jag med mig veganchoklad till extrapris samt de svarta och röda kvistarna. Jag ångrar lite att jag inte köpte fler, men samtidigt var det nog ett bra val av mig ändå. Less is more och allt det där. Dessutom har jag inte ens en vas att ha dem i än!
 
 
På ÖoB hade dem ett pyttelitet hörn av halloween-prylar, varav det mesta var gjort av billigt plast och jag fick gå till kassan med endast en sak, och det var glasburken som är formad som en döskalle (jag köpte för övrigt en liknande på TGR förra året).
 
 
På Dollarstore som jag gick till sen fanns det inte heller något halloween-igt, men det gjorde inte så mycket eftersom dem hade en massa annat fint! Länge gick jag runt därinne och kikade runt, och det slutade med att jag fick hem den mörkröda rosen, de fina små kaffekopparna och slutligen den tjusiga trofén! Anledningen till att jag inte köpte med mig mer var för att jag var ganska trött och inte orkade bära på mer, haha!
 
Men ja, det var alltså det här jag fick med mig hem den dagen. Inte jättemycket grejer egentligen, men jag känner mig rätt nöjd ändå måste jag säga. Hästhuvudet är jag lite extra nöjd med, den är så himla fin! ♥
| 2 tassavtryck |

2 veckor senare

Här ekar det tomt. Igen. Fast vi alla är nog vana vid det nu vid det här laget.. ^^
 
 
De senaste veckorna har varit kaos här hemma. Lägenheten, som skulle sälja sig själv, ville inte bli såld, och istället för att komma på den "riktiga" visningen ville nästan alla intresserade ha privata visningar istället så vi har sprungit runt och städat igenom alla rummen flera dagar i veckan (katterna byter just nu till vinterpäls och det ligger vitt fluff överallt om vi inte städar tre gånger som dagen), vi har haft två budgivare som helt plötsligt slutade höra av sig och... Ja, kaos. Vi har varit så himla stressade de här veckorna, vilket ni säkert kan förstå. Nu har vi i alla fall fått den här lägenheten såld och vi har kunnat börja andas ut lite. Ursäkta språket, men fy fan vad skönt det känns, att kunna lämna det bakom sig och börja fokusera på framtiden istället.
 
 
Därav min radio silence, med andra ord. Under de här veckorna har jag knappt haft tid att sitta ner eller ens njuta av den vackra hösten, jag har på min höjd hunnit med att ta några bilder med mobilkameran på väg till och från jobbet. Och nu när jag har tid igen har alla löven trillat ner på marken istället.. Nästa höst kommer däremot bli bättre, dels för att vi redan har hunnit flytta och dels för att vi kommer bo nära samma skog jag brukade promenera i som barn! Eller ja, ganska nära i alla fall. Jag ser så mycket fram emot det. ♥
 
| 3 tassavtryck |

"Love is like oatmeal, it sustains you."

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min och Davids årsdag! 9 år firar vi! Det är ungefär en tredjedel av våra liv, men tiden har bara flugit förbi och det känns som om vi bara har börjat. Jag skulle kunna leta i tio tusen år och ändå inte hitta någon som är bättre än min nörd. Så enkelt är det bara. ♥
 
Återanvänder en bild från förra sommaren då vi aldrig tar selfies tillsammans. Inte för att han brukar ta selfies...
 
Planen för denna kväll är att vi äter middag på Scandic eftersom vi båda vill prova på deras nya vegan-burgare (jag vill ju helst inte vill att min mat blöder, men lite nyfiken blir man väl ändå), efter det blir det nog vanligt soffmys med katterna, glass och det nya avsnittet av Doctor Who!
 
Nu ska jag sluta svamla (har ingen ordning på tankarna idag pga migrän) och göra mig redo för kvällen, men grattis till oss!
| 3 tassavtryck |