Running With The Wolves

Glad midsommar! Jag hoppas att allting är bra, och att du har något trevligt planerat inför kvällen. Själv har jag hela lägenheten för mig själv den här helgen, vilket innebär att jag kan äta något med svamp ikväll om jag så vill det, och det vill jag! Annars har jag bara lite lösa planer på att mysa till det framför datorn med te och chips och titta på QueenE's Girl Squad-Overwatch-stream. Jag vet, hashtag thug life.
 
Hursomhelst, dessa outfitbilder (tillsammans med ett par andra) låg bortglömda i kameran framtill jag hittade dem igen när jag skulle packa inför resan till Tällberg. Och jag tänkte att det kanske kunde vara kul att dela med sig av dem nu, även om det är himla tydligt att jag inte längre vet hur man posar för såna här bilder.
 
Topp - H&M, Byxor - Nelly, Pin (som nästan inte går att se) - Punky Pins
 
Men på tal om Tällberg så är alla bilderna därifrån redigerade! Det gick undan den här gången, jag blev klar redan förra lördagen, men en massa annat kom i vägen den här veckan och det är därför som jag inte har lagt upp dem än. Men nu har jag tid igen och jag ska bara välja ut mina favoritbilder som jag vill lägga upp här, sen dyker dem nog upp nästa vecka ska ni se. ^^
 
Framtill dess får ni har en fortsatt trevlig friyay och en jättefin midsommar! ♥
Time For Tea, Wonderland Wardrobe | | |
#1 - - susanne:

Du är så fin i din kortare frisyr. Ska bli kul att se resten av bilderna från Tällberg.

Svar: Tack! <3 De sista bilderna från Tällberg borde dyka upp innan nästa vecka.
Mirano

#2 - - Angelica Wåhlin:

Jättefina bilder ju :) Lät också som en härlig kväll!

#3 - - Bunny:

Alltså ditt hår! Du passar SÅ bra i det!

Svar: <3 <3 <3
Mirano