Tällberg, part III

Så var det äntligen dags för nästa bildbomb från vår helg i Tällberg! Under söndagen gjorde vi inte så mycket alls, så därför kommer det här inlägget ( plus del fyra) vara nästan bara bilder, enjoy:
 
Vi vaknade som vanligt på morgonen, klädde på oss och gick ner för att äta frukost vid nio och hör och häpna - dem hade ställt fram havregurt så att även jag kunde äta något! Mätta och belåtna återvända vi till hotellrummet för att packa, eftersom det redan var dags att checka ut och sen bar det som sagt av till stranden igen:
 
Fast vi gick inte till stranden-stranden, utan vi höll oss till en början lite avsides eftersom vi inte hade några planer på att bada. Det var inte alls mycket folk ute när vi kom dit förresten, kanske mest för att vattnet fortfarande var lite för kallt för att simma runt i. Men det gav ju å andra sidan mig chansen att fota i lugn och ro. ^^
 
Jag. Ville. Aldrig. Åka. Därifrån. Tänk om man kunde vakna upp till en sådan här utsikt varje morgon liksom?
 
Helt plötsligt bjöds det på en danslektion! Här kan vi se hur dem fick lära sig Flossing; den nya, coola, hippa dansen som alla coola och hippa ungdomar™ roar sig med idag.
 
Dem här två bilderna heter "Hitta fiskmås-bebisen". Bild två är betydligt lättare än bild ett. Lycka till!
 
Sen tog vi oss till sist mot den delen av stranden där vi hade badat dagen innan. Vi slog oss ner och tittade ut över det stilla vattnet, eller, jag tittade ut över det stilla vattnet, alla andra var upptagna med att antigen äta jordgubbar eller med att läsa. Uttråkad som jag blev reste jag mig upp och gick iväg på en promenad, men dem bilderna kommer i nästa inlägg! ^^
| 2 tassavtryck |

Running With The Wolves

Glad midsommar! Jag hoppas att allting är bra, och att du har något trevligt planerat inför kvällen. Själv har jag hela lägenheten för mig själv den här helgen, vilket innebär att jag kan äta något med svamp ikväll om jag så vill det, och det vill jag! Annars har jag bara lite lösa planer på att mysa till det framför datorn med te och chips och titta på QueenE's Girl Squad-Overwatch-stream. Jag vet, hashtag thug life.
 
Hursomhelst, dessa outfitbilder (tillsammans med ett par andra) låg bortglömda i kameran framtill jag hittade dem igen när jag skulle packa inför resan till Tällberg. Och jag tänkte att det kanske kunde vara kul att dela med sig av dem nu, även om det är himla tydligt att jag inte längre vet hur man posar för såna här bilder.
 
Topp - H&M, Byxor - Nelly, Pin (som nästan inte går att se) - Punky Pins
 
Men på tal om Tällberg så är alla bilderna därifrån redigerade! Det gick undan den här gången, jag blev klar redan förra lördagen, men en massa annat kom i vägen den här veckan och det är därför som jag inte har lagt upp dem än. Men nu har jag tid igen och jag ska bara välja ut mina favoritbilder som jag vill lägga upp här, sen dyker dem nog upp nästa vecka ska ni se. ^^
 
Framtill dess får ni har en fortsatt trevlig friyay och en jättefin midsommar! ♥
| 3 tassavtryck |

Tällberg, part II

Hej! Nu tänkte jag att det var det dags för del två av dag ett i Tällberg! Vi åkte ju som sagt tillbaka till hotellet efter vårt äventyr vid Siljan, rummet som jag och David fick var så himla vackert och jag tog några bilder där inne, om det är något som ni är intresserade av att se? Säg till i så fall så fixar jag ett sådant inlägg!
 
Hursomhelst, väl inne på rummet passade vi på att bada än en gång, eftersom det fanns en jacuzzi i badrummet, plus det kändes nödvändigt efter vårt dopp i Siljan. Sen blev klockan helt plötsligt kvart över tio och vi bestämde oss för att gå ut på en promenad i den idylliska lilla staden:
 
Vi beslutade oss för att gå uppåt, eftersom vi ville ha en så bra utsikt över Siljan som det bara var möjligt. Det här är några bilder vi tog precis i början på vår promenad, och som ni kan se var utsikten redan nu helt underbar! Kul grej: jag tyckte mig känna igen trädet som ni kan se på andra bilden, haha!
 
Vi tog oss i alla fall uppåt och fick syn på den här telefonkiosken och det var då det klickade för mig: Jag har ju varit här förut! Som barn var vi här och åt picknick intill trädet jag kände igen (hur man nu kan känna igen ett träd? haha), jag minns inte jättemycket från den dagen, mer än att jag sprang ner för en kulle och tjöt ett riktigt Ronja Rövardotter-tjut och att farmor var med oss. Jag vet inte om mamma eller pappa (om ni läser detta) kan berätta mer om den dagen? 
 
Jag kanske överdrev färgerna när jag redigerade den här bilden, men visst är det fint? ^^
 
Upp, upp, upp. Nu började jag även få med lite andra saker än bara ("bara") vatten i mina bilder.
 
Mer upp. Jag är så kär i den här utsikten, ni förstår inte!
 
Sen började vi ta oss tillbaka till hotellet igen. Jag vet inte hur länge vi var ute den här kvällen, men trevligt var det i alla fall. Och kul! Minnesbilden jag nämnde tidigare har alltid funnits med mig, jag visste bara inte att den tog plats här så det var verkligen jätteroligt att hitta den platsen igen. ♥
 
Och det här var dag ett, alltså lördagen. På söndagen sedan återvände vi till stranden, men istället för att bada tog jag ytterligare en liten promenad och jag kan knappt vänta med att visa upp de bilderna också! ^^
| 2 tassavtryck |