Tällberg, part IV

Är ni redo för den sista (well, näst sista, jag har ju lovat att visa er hotellrummet också) bildbomben från Tällberg? Eller har ni hunnit tröttna på alla dessa naturbilder? I vilket fall som helst kommer den här så håll i hatten:
 
Jag fick som sagt lite tråkigt när vi satt där på bryggan så jag bestämde mig för att ta en promenad längs stranden. På höger sida om mig hade jag Siljan med alla sina småöar, på vänster sida hade jag en liten skog. Skogen kom för övrigt med det coolaste trädet i historien.
 
Jag stannade nog till och tog kort på precis allt jag fick syn på, det kändes som det när jag skulle redigera bilderna i alla fall, haha! Just de här två träden blev ett favoritmotiv en stund..
 
..Samma sak gällande vassen!
 
Vid det här laget hade David hunnit ikapp mig, och vi började långsamt gå tillbaka till resten av sällskapet.
 
Även nu passade jag på att fotografera det mesta, men hade jag visat upp precis alla bilder jag tog så hade vi aldrig blivit klara med dessa Tällberg-inlägg. Jag hoppas ni kan nöja er med enbart mina favoriter, fastän det ibland har varit jättesvårt att välja ut dem, haha. ^^
 
Vi kom hursomhelst tillbaka till bryggan och det var dags för Davids storebror att ta tåget hem, och medan David skjutsade honom till stationen passade de andra på att byta om för att a ett sista dopp i det ganska kalla vattnet. Själv stannade jag kvar på stranden, dels för att jag inte orkade byta om, och dels för att jag inte var bekväm med att lämna alla våra grejer utan uppsyn. 
 
När David kom tillbaka packade vi in allting i bilen och åkte hem igen. Klockan var runt två när vi steg in genom dörren och möttes av två katter som var väldigt glada över att vi äntligen var hemma igen. The end.
 
Fotografier, Resor, Time For Tea | | |
#1 - - susanne:

Dina bilder visar att Sverige är fantastiskt vackert. Du är duktig på att få till dina bilder så bra.

Svar: Tack mamma! Det är jättekul att du gillar mina bilder! <3
Mirano

#2 - - Bunny:

Det är så himla fina bilder! Det ser på något vis inte svenskt ut, det känns lite så här vilda western typ, haha! Fint!

Svar: Haha, söt du är! Tack! <3
Mirano