Om fred, kärlek och djur

Oj oj oj, det är visst redan torsdag? Den här veckan har verkligen flugit förbi i rekordfart, och den har varit full med besvikelser (pga en husvisning som vi inte ska tala om), sömnproblem, värme i överflöd, fjärilar i magen och ångest. De två sistnämnda beror på samma sak och det är för vad som kommer att hända i tre dagar framöver, med start idag: Peace and Love.
 
Eller okej, nu är jag väldigt dramatisk av mig för det är inte själva festivalen som gör mig såhär nervös, utan det är för att jag i måndags anmälde mig som volontär för att stå inne på området tillsammans med Djurens Rätt. Jag. Sveriges mest blyga och mest socially awkward människa ska stå och sprida information om hur hemskt djuren har det (fokus kommer ligga på att vi vill stänga ner Sveriges minkfarmar för gott). Jag kommer stå där och värva medlemmar, svara på frågor och..ja, representera djuren helt enkelt. Fjärilar i magen för att det kommer bli kul och för att jag verkligen vill vara med och påverka, ångest för att jag aldrig har gjort något sånt här tidigare och för att det ligger så himla långt utanför min comfortzone.
 
Lugnet före stormen. Om två och en halv timme ska vi volontärer mötas upp för första gången, om tre och en halv timme kör vi igång. Önska mig lycka till? Och kika gärna förbi och säg hej någon av dagarna om du ändå ska till festivalen! ^^
Time For Tea | | |
#1 - - susanne:

Du fixar detta jätte bra. Det är jag övertygad om. Jag är stolt över dig min flicka.

Svar: Tack! <3Det gick hur bra som helst faktiskt!
Mirano

#2 - - Bunny:

HEJA DIG! Sänk de där jävla minkfarmarna!!! ÅÅÅH blir tokig!! BRA JOBBAT <3

Svar: TACK!! <3 Om den här kampanjen inte hjälper minkarna stänger jag de där förbannade farmarna själv, är så jävla trött på allt detta onödigt lidande nu.
Mirano

#3 - - Bunny:

Svar: Ja just Minkfarmarna i Sverige är ju något som känns extremt extra korkat...

Om du vill kan jag bjuda in dig till en grupp på Facebook som jobbar mycket för att stänga just Minkfarmarna? Man måste inte bli "aktiv" aktiv i gruppen men de har mycket bra material man kan beställa hem och dela ut/sätta upp osv ^_^

Svar: Jaaa, det får du gärna göra! ^^
Mirano