Vardagsrummet, del ett

God eftermiddag! Hur står det till? Jag hoppas att det är bra i alla fall! Själv har jag en ganska lugn onsdag än så länge, delvis för att gårdagen var lite av ett helvete då jag fick lov att brottas med migrän, mensvärk och lågt blodtryck på en och samma gång. Jaja, det tillhör det förflutna nu så låt oss tänka på något roligare istället!
 
Som till exempel vårt nya fina sidobord i vardagsrummet! När vi rensade ut en massa grejer från vårt hem för några veckor sedan passade vi på att göra oss av med en stor och klumpig möbel från 60-talet som vi har haft med oss sedan vi först flyttade ihop för.. snart 7 år sedan? (Jävlar vad tiden går!) Den var inte jättefin, men väldigt praktisk eftersom den fungerade som både förvaringsmöbel och skrivbord. Sen när jag la ner mitt företag har den dock bara stått och tagit upp plats så ni kan nog föreställa er hur skönt det var att bli av med den.
 
Hur som helst ersattes den möbeln som sagt av ett tjusigt sidobord som passar vår stil här hemma lite bättre:
 
(Fler detaljbilder fotades, men dem visade sig vara för mörka för att användas. Oops.)
 
Visst blev det snyggt! Det här bordet sticker dock ut lite i vårt vardagsrum eftersom det här är den enda möbeln som inte har blivit inredd med minst en nördig pryl. Undantaget är väl min fina fe, men med tanke på hur resten av rummet ser ut så... Jag är i vilket fall som helst supernöjd med hur det blev, och jag är nog lite extra nöjd över hur fina farmors tavlor blev med de där ljusstackarna!
 
Sen såg ni ju i titeln att jag planerar att visa er ännu mer, för om ni kommer ihåg köpte vi ju en bokhylla också! Den tänkte jag alltså vänta lite med att visa upp, och det är delvis på grund av att vi inte är helt klara i vardagsrummet än. Bokhyllan är inredd och klar, men bredvid den och ovanför soffan kommer vi sätta upp lite nya tavlor som jag gärna vill visa er i samma inlägg! När det blir klart vet jag inte, men jag hoppas att det blir gjort innan nästa vecka. Ååh, jag kan knappt vänta, det kommer bli så himla fint! ^^
| 2 tassavtryck |

Kattdrama i tre bilder (tbt)

Throwback till ett par dagar sedan (ja, visst är jag töntig) när jag äntligen bestämde mig för att tvinga tillbaka läslusten som försvann i somras! Jag fixade en stor kopp te, plockade fram lite snacks och gick in i vardagsrummet, beredd att få gräva ner mig under en filt för maximalt mys. Istället hände det här:
 
Hur lyckas två katter ta över en hel soffa undrar du säkert nu, det gör i alla fall jag. Och jag är så pass mesig att jag aldrig vill putta bort mina floofs när dem ligger och sover (jag menar, vilket monster skulle ens komma på tanken?) att jag satte mig på golvet istället:
 
Japp. Här satt jag och läste medan dem låg och myste med min filt i min soffa.
 
Efter en liten stund vaknade Diesel, tyckte synd om mig och gav mig hans plats. Eller så var han bara hungrig, jag vet inte. Även Ghost hoppade ner strax efter jag tog den här bilden; kattställningen såg tydligen väldigt mysig ut helt plötsligt. Men jag behövde som tur var inte vara ensam särskilt länge, för Diesel kom tillbaka och rullade ihop sig till en boll i mitt knä och efter hade jag inget annat val än att sitta där och läsa i flera timmar! ^^

Jag ber för övrigt om ursäkt för de dåliga bilderna, det var mörkt i rummet, och så vidare.. Du ser ju vad bilderna föreställer ändå!
| 2 tassavtryck |

Fynd

Mellandagsrean är hemsk om man är ute och springer i butikerna samtidigt som en massa andra människor också gör det, men så länge jag kan sitta framför datorn och klicka hem saker som helt plötsligt är jättebilliga tänker jag inte klaga mer än nödvändigt! I år fyndade jag rätt rejält också; 3 nya pins är på väg hem till mig från Punky Pins, jag har två par nya skor (eftersom mina gamla kängor gick sönder) och till sist fann jag den materiella lyckan hos Nelly:
 
Toppen är egentligen en pyjamas-överdel, men eftersom jag är en Strong Independent Woman gör jag som jag vill och bär den när jag är vaken istället. Byxorna har jag haft på min villhöver-lista sedan Bunny visade upp dem i sin blogg och armbandet är bara ett lyckat impulsköp. Skorna jag har på bilderna är för övrigt ett av de nya paren, och jag hittade dem på Skopunkten. ^^
 
Hittade du några fynd under årets mellandagsrea? Berätta!
| 2 tassavtryck |