Onsdag

Host host! Jag hoppas att allting är bra med dig denna onsdag, som för övrigt verkar vara alla hjärtans dag. Själv har jag lyckats bli förkyld. Igen. Som vanligt är det halsen som krånglar mest, men det är i alla fall inte så farligt den här gången och med lite tur kanske jag till och med kan ge mig iväg till gymmet i morgon! Men just nu får jag istället nöja mig med en varm dusch, massor med vatten och litervis med te. Och sen bio på kvällen. ^^
 
Ja, det var väl allt jag hade att komma med just idag. Tavlorna jag nämnde i det här inlägget har för övrigt kommit upp på väggen nu, så jag tänkte försöka fixa några bilder så att även du kan få se hur fint det blev! Men det är alltså ett kommande inlägg, nu tänkte jag istället gå och skrämma bort min förkylning, hej hopp!
 
Vinter-selfie från that one time jag inte var sjuk.
| Ett tassavtryck |

Magic

Det har snöat som bara den under den senaste veckan, vintern är här för att stanna tydligen! Det har tvingat oss att veckohandla via nätet två veckor i rad nu eftersom vi inte har någon bil och det blir jobbigt att cykla hem med flera matkassar i det här vädret. Men satan vad fint det är ute just nu!
 
När jag var på väg hem från stan i torsdags föll det mellanstora snöflingor från himmelen, och det var precis sådär tyst som det bara kan bli i det här vädret. Vi bor nästan mitt i centrum, men efter att jag hade gått en liten omväg stod jag helt plötsligt omringad av snötäckta träd och det gick knappt att höra trafiken ett par hundra meter bort. Om nyfallen snö inte är magi vet jag inte vad det är för något!
 
 
När jag en stund senare gick upp för trapporna till vår lägenhet kände jag mig lugn och.. lycklig? Som om det inte fanns några problem i världen som inte kunde lösas, som om det inte fanns någonting att oroa sig för. Som om jag vore barn igen och precis hade kommit hem från en av mina många skogspromenader. Magic.
 
Har du mycket snö dör du bor?
| 2 tassavtryck |