Friday feeling

 
God afton på dig! Ikväll är jag ensam hemma, utan mobiltelefon på obestämd tid (förhoppningsvis löser vi detta problem redan i morgon), men i fantastiskt sällskap i form av katter, te, popcorn samt helt awesome musik. Vad har du för dig en vacker kväll som denna?
| Ett tassavtryck |

boredom.

Jag hade under förmiddagen ganska tråkigt så jag plockade fram och dammade av min kamera innan jag vandrade runt i hemmet och fotograferade det mesta. På eftermiddagen sedan hade jag tråkigt igen, så jag kokade först en kopp koffeinfritt kaffe och satte mig sedan framför datorn och Photoshop. Dessa tolv bilder blev mina favoriter:
 

Kameran jag använde var såklart my old faithful Nikon D5000. Må vi alltid förbli bästa vänner. ♥
| 2 tassavtryck |

Onsdag

Host host! Jag hoppas att allting är bra med dig denna onsdag, som för övrigt verkar vara alla hjärtans dag. Själv har jag lyckats bli förkyld. Igen. Som vanligt är det halsen som krånglar mest, men det är i alla fall inte så farligt den här gången och med lite tur kanske jag till och med kan ge mig iväg till gymmet i morgon! Men just nu får jag istället nöja mig med en varm dusch, massor med vatten och litervis med te. Och sen bio på kvällen. ^^
 
Ja, det var väl allt jag hade att komma med just idag. Tavlorna jag nämnde i det här inlägget har för övrigt kommit upp på väggen nu, så jag tänkte försöka fixa några bilder så att även du kan få se hur fint det blev! Men det är alltså ett kommande inlägg, nu tänkte jag istället gå och skrämma bort min förkylning, hej hopp!
 
Vinter-selfie från that one time jag inte var sjuk.
| Ett tassavtryck |