friday.

 
Nästan varje vardagsmorgon går jag ner till Stationsgatan där jag ställer mig och väntar på bussen som ska ta mig till Djurås. "Du igen?? Jävlar vad du är ute och ränner!" skämtade busschauffören som redan har börjat känna igen mig. Jag skojar tillbaka och går och sätter mig med ett leende på läpparna. På sätet strax framför mig sitter samma medelåldersman som alltid sitter där. För att fördriva tiden på bussen spelar han som vanligt sitt mobil-spel. Bussen stannar på Djurås resestation och innan jag hoppar av vinkar jag hej då till chauffören som glatt vinkar tillbaka.
 
 
Jag jobbar på och redigerar bild efter bild efter bild. Tidspressen finns hela tiden där och det finns alltid mer jobb att göra. Alla bilder redigeras på liknande sätt, med små utmaningar här och var så att det inte blir tråkigt. Klassfoto efter klassfoto, och porträttbilder i överflöd. Att folk sedan kommer köpa bilder som just jag har fixat till känns ärligt talat lite overkligt, men det håller mig fokuserad. Det måste bli bra helt enkelt.
 
 
Veckorna bara flyger förbi och idag har jag avslutat min första månad hos Skolfoto Mitt. För en vecka sedan kändes det som om jag aldrig kommer vänja mig vid mina nya rutiner; igår tyckte helt plötsligt jag att det var världens mest naturliga grej. Så nu kanske jag kan börja blogga lite igen. Med lite tur sådär.
| 3 tassavtryck |

O n s d a g

Idag tycks jag ha hamnat mitt i stormens öga; i flera dagar nu har jag haft jätteont i magen samt haft en enorm ångest som har vägrat ge med sig. Men idag? Nothing. Nada. Min mage mår bra och min ångest har gått på semester. Och i morgon är första dagen på mitt nya jobb som bildbehandlare. Jag är såklart nervös, men ändå ganska lugn. Det är ju ändå bara över hösten, så jag fixar det här. Right?
 
Och eftersom jag inte har mått dåligt idag har jag kunnat fokusera på andra saker, som att gå iväg och fixa resekort till exempel, eftersom jag kommer behöva ta bussen eller tåget till och från jobbet. Sen landade det två paket i min brevlåda som jag har kunnat packa upp och titta igenom i lugn och ro.
 
Båda paketen kom från Djurrättsalliansen och innehöll lite klistermärken och en t-shirt. Ja, alltså ni kan väl se efter själva:
 
 
Det stora rosa klistermärket kom för övrigt med som en liten gåva, och t-shirten beställdes i en storlek större eftersom det var den enda storlek som fanns kvar. "Det gör väl inget om den är lite stor" tänkte jag och tyckte det kunde bli snyggt ändå. Den visade sig vara enorm (tänk kort nattlinne typ), men då jag inte ville skicka tillbaka den satte jag mig ner med saxen istället och hoppades på det bästa.
 
Jag fixade till halsringen, tog bort de överdrivet långa ärmarna och till sist klippte jag även lite i ena sidan så att jag kan knyta upp tröjan istället för att låta den hänga över rumpan. Som vanligt var boobsen i vägen och hur jag än gjorde blev det inte bra när jag hade en vanlig bh under, men när jag testade att byta till en sport-bh blev det genast lite snyggare. Så jag antar att jag har fått en ny tränings-tisha:
 
 
Ganska nöjd är jag väl ändå, trots allt. Fast när jag skulle fota blev bilderna tydligen alldeles suddiga (bilden till vänster) och dem gick tyvärr inte att rädda, men när jag höll i kameran istället (till höger) blev bilderna skarpa och fina. Nåja, jag tänkte i vilket fall som helst inviga min nya träningstopp lite senare den här veckan, hur många fitnesspersoner tror du kommer gå in och kika på Djurfabriken när dem kommer hem sen? ^^
| 2 tassavtryck |

Blogg-loppis

Vilken dag, hörni! Det är riktigt soligt och fint ute, och inte alls lika varmt som det har varit den senaste tiden. Med andra ord kan en ju tycka att jag borde ha passat på och gått ut en sväng för att njuta av solen och sommaren, men det har jag ju givetvis inte gjort. Jag lovade att jag skulle jobba på den nya bloppisen, och det är precis vad jag har gjort också!
 
Om jag har räknat rätt så har jag lagt ut 34 stycken olika kläder, accessoarer, skor, böcker osv som just nu väntar på att få ett nytt hem. Och då har jag fortfarande 20-nånting plagg kvar att fota och lägga upp men dem tänkte jag nog vänta lite med så att jag slipper sitta här precis hela helgen.
 
Det finns väl inget mer att säga egentligen, mer än Varmt välkommen in!
 
Och som sagt, håll ögonen uppe för man vet aldrig när jag lägger ut fler grejer! ^^
| Lämna ett tassavtryck! |