Vardagsrummet, del två

Bättre sent än aldrig, eller hur, haha! Jag lyckades till slut komma ihåg att ta kort på vår lila vägg i vardagsrummet häromdagen, bara för att upptäcka hur jäkla svårt det var pga glasen i ramarna. Till slut gick det väl ändå ganska bra skulle jag tro eftersom det i alla fall nästan går att se vad bilderna föreställer:
 
 
Bilderna kommer från en väggalmanacka från 2016, men som vi aldrig slängde eftersom vi redan då visste att vi ville göra något kul med den. Varje foto för övrigt föreställer en fantasyförfattare (Patrick Rothfuss och Robin Hobb bl.a) i olika magiska miljöer. Ni kan nog se varför vi ville spara de här bilderna, för visst är dem fina! ♥
 
 
Så nu hänger alltså dessa tavlor ovanför vår soffa och myser med oss i vardagsrummet. Vad tycks?
| 2 tassavtryck |

Djur i bur gör mig sur

God eftermiddag! Jag hoppas att allting är bra med dig? Själv mår jag finemang för tillfället, nytränad som jag är! Idag blev det underdelen av min kropp som fick sig en rejäl work out och jag vet redan nu att jag kommer ha träningsvärk from hell i morgon, vilket hade varit helt okej om det inte vore för det faktum att jag ska dit med min sambo (äntligen blir vi tränings-buddies också!) i morgon eftermiddag. Jag överlever nog. Kanske?
 
Hursomhaver, när jag kom hem från gymmet igen upptäckte jag till min förtjusning att låg det ett platt litet paket i brevlådan. I paketet låg det en fin tygpåse, några tjusiga klistermärken och en helt awesome pin!
 
Under påsken satt jag nämligen och uppdaterade mig om hur de stackars djuren har det och jag blev så illamående och arg av hur illa dem behandlas att jag slängde iväg en beställning hos Djurens Rätt. Because reasons. Och nu tänkte jag gå runt och fästa alla klistermärken lite överallt i vårt hem, sen tänkte jag vara sådär extrem av mig och tillaga en massa grönsaker till middag. Hej svejs! ^^
| Ett tassavtryck |