Solsemester i storstan

I morse vaknade jag nästan i panik, då jag under natten hade drömt att vi (David, jag + hela min familj) skulle på solsemester i London. Jag hade inte börjat packat eller planerat någonting och vi skulle åka samma eftermiddag, och vad gör jag? Jo, jag åker till stan med mamma för att köpa en Cold Brew på Espresso House samtidigt som jag försöker planera hela elva stycken outfits att packa ner när jag kommer hem. Jag frågar baristan om det finns vegansk mjölk till kaffet, men istället för att få ett enkelt svar börjar han predika om att hälften av alla veganer bara låtsas och ljuger för sina vänner om sin kost. Jag är så himla glad att jag vaknade sen.
 
Nu har jag hunnit ätit frukost, rensat min inkorg och hunnit lugna ner mig igen, så det börjar bli dags att planera resten av den här dagen. Jag behöver köpa en eller två födelsedagspresenter, boka tvättid och om jag orkar kanske jag kan klämma in ett träningspass också. Men det skulle även behöva städas lite här hemma så det kanske blir så att jag gör det istället för att gymma, vi får se helt enkelt.
 
Och det är väl mer eller mindre min onsdag i ett nötskal. Vad ska du göra idag?
Jättecool selfie från i somras  någon gång.
Time For Tea | | |
#1 - - susanne:

Vilken knasig dröm. Tur att det var just en dröm. Jag har idag träffat elever, vaccinerat och varit på två möten. Mellan mötena var jag på Coco Thai och tackade av en kollega som jobbade sista dagen idag. Fin bild på dig. Kram!