London, dag 4, del 2

Och så var det äntligen dags för den andra delen av bilder från vår fjärde dag i underbara London! Jag tänkte att vi dyker in på en gång, men om du ännu inte har sätt bilderna från Del 1 ännu kan du klicka här för att komma till det inlägget. Anyhow, låt se vad mer vi hittade på under söndagen:
 
Mätta och belåtna gav vi oss vidare på vår promenad-turné. Vi gick, och gick och gick...
 
...Tills vi hamnade i en liten park som kallas Whitehall Gardens. Vi satte oss ner på en bänk och njöt av omgivningen och det faktum att det knappt gick att höra trafiken som fanns precis bakom alla avskärmade träd och buskar. 
 
Sedan gick vi vidare, över gatan och sedan längs Themsen River. Det var för övrigt här någonstans som jag nästan blev påkörd också. Nästan. Jag hann faktiskt se bilen i god tid. ^^
 
SexigBild.png - jag är väldigt förtjust i den här bilden, en av mina favoriter från den här resan faktiskt!
 
Sen gick vi förbi ett visst klocktorn också. Tyvärr var stora delar av Westminster under renovering och det fanns stora en massa byggställningar som bara var i vägen. Dessutom pågick det ett cykelmaraton mitt i stan just den här dagen, så självklart var et lite extra svårt att ta sig fram också. Men det gjorde inte oss så mycket egentligen.
 
Side note: Overkill, much?
 
Hursomhelst hamnade vi efter en liten stund i ytterligare en liten park, den här gången var det parken som ligger precis bakom Westminster. Här gick det i alla fall att få till en hyfsad bild på byggnaden.
 
Sen gick vi vidare igen.. 
 
..Och hamnade i vår sista park för dagen, vilket måste ha varit St. James Park. Ekorren heter Steve tycker jag.
 
Det fanns sju svanar (tror jag) i den lilla sjön. Sju. Det var en stackare som inte hade någon partner.
 
Det fanns också ett par tranor som var svåra att fotografera.
 
Kan ni gissa vart vi var på väg någonstans?
 
Yes, Buckingham Palace! Det fanns tusen turister och minst lika många människor som stod och hejade på cyklisterna som trampade in i mål precis här, så därför blev det inte så många bra bilder härifrån.
 
Vi satt vid monumentet en liten stund innan vi började ta oss tillbaka till hotellet igen. Resten av dagen var ganska händelselös och helt ärligt, lite tråkig. Jag ville ju så gärna att det skulle bli nästa dag någon gång, haha! På kvällen sen gick vi till Veggie Pret och köpte med oss mat som vi kunde äta på hotellrummet. Vi var trötta, okej?
Och sen kom äntligen måndagen...
Fotografier, Resor, Time For Tea | | |
#1 - - Bunny:

London <3

#2 - - susanne:

Vackra bilder. Jag blir sugen på att åka till England igen. Var det ekorren som berättade vad han hette?

Svar: Tack! Och jag tycker absolut att du borde åka tillbaka dit någon dag, det finns ju så mycket fint att kolla på och uppleva! :)
Mirano