London, dag 5, del 1

Vår femte och sista dag i London spenderades på Hogwarts! Eller ja okej då, på Warner Bros Studio. Och jag tänkte faktiskt försöka låta bilderna tala för sig själva, so enjoy the bildbomb:
 
Jag tänkte bryta mitt tidigare löfte med en gång, heh.. Men innan vi fick komma in till själva utställningen fick vi stå i kö. En lång sådan, men eftersom det fanns en del att kolla på i den stora entrén gjorde det inte så mycket.
 
(The Great Hall)
 
(Aka mer fancy än den bal jag gick på i slutet av nian)
 
Vi gick runt ganska länge i det här jättestora rummet som hade ungefär miljoner saker man kunde titta på. Jag tog kort på ungefär allt, men jag tänker självklart inte visa upp exakt allting. Tänkte ni åka dit någon dag är det väl bra om jag inte spoilar för mycket haha!
 
(Side note: Varför hängde det en tavla på Beethoven på dumbledore's kontor?)
 
"What would I get if I added powdered root of asphodel to an infusion of wormwood?"
 
Lill-stora, mysiga Kråkboet!
 
Och så pausar vi med den mekaniska magiska dörren till Hemligheternas Kammare. Fler bilder från utställningen väntar i del 2!
 
| 2 tassavtryck |

London, dag 4, del 2

Och så var det äntligen dags för den andra delen av bilder från vår fjärde dag i underbara London! Jag tänkte att vi dyker in på en gång, men om du ännu inte har sätt bilderna från Del 1 ännu kan du klicka här för att komma till det inlägget. Anyhow, låt se vad mer vi hittade på under söndagen:
 
Mätta och belåtna gav vi oss vidare på vår promenad-turné. Vi gick, och gick och gick...
 
...Tills vi hamnade i en liten park som kallas Whitehall Gardens. Vi satte oss ner på en bänk och njöt av omgivningen och det faktum att det knappt gick att höra trafiken som fanns precis bakom alla avskärmade träd och buskar. 
 
Sedan gick vi vidare, över gatan och sedan längs Themsen River. Det var för övrigt här någonstans som jag nästan blev påkörd också. Nästan. Jag hann faktiskt se bilen i god tid. ^^
 
SexigBild.png - jag är väldigt förtjust i den här bilden, en av mina favoriter från den här resan faktiskt!
 
Sen gick vi förbi ett visst klocktorn också. Tyvärr var stora delar av Westminster under renovering och det fanns stora en massa byggställningar som bara var i vägen. Dessutom pågick det ett cykelmaraton mitt i stan just den här dagen, så självklart var et lite extra svårt att ta sig fram också. Men det gjorde inte oss så mycket egentligen.
 
Side note: Overkill, much?
 
Hursomhelst hamnade vi efter en liten stund i ytterligare en liten park, den här gången var det parken som ligger precis bakom Westminster. Här gick det i alla fall att få till en hyfsad bild på byggnaden.
 
Sen gick vi vidare igen.. 
 
..Och hamnade i vår sista park för dagen, vilket måste ha varit St. James Park. Ekorren heter Steve tycker jag.
 
Det fanns sju svanar (tror jag) i den lilla sjön. Sju. Det var en stackare som inte hade någon partner.
 
Det fanns också ett par tranor som var svåra att fotografera.
 
Kan ni gissa vart vi var på väg någonstans?
 
Yes, Buckingham Palace! Det fanns tusen turister och minst lika många människor som stod och hejade på cyklisterna som trampade in i mål precis här, så därför blev det inte så många bra bilder härifrån.
 
Vi satt vid monumentet en liten stund innan vi började ta oss tillbaka till hotellet igen. Resten av dagen var ganska händelselös och helt ärligt, lite tråkig. Jag ville ju så gärna att det skulle bli nästa dag någon gång, haha! På kvällen sen gick vi till Veggie Pret och köpte med oss mat som vi kunde äta på hotellrummet. Vi var trötta, okej?
Och sen kom äntligen måndagen...
| 2 tassavtryck |

Autumn Cravings

Inlägget innehåller adlinks!
Jag saknar att göra såna här inlägg, även om de är väldigt simpla och kanske inte så jätteintressanta egentligen.. Hursom, hösten är här och min garderob är fullproppad men väldigt tråkig och jag vill så gärna förnya den helst igår! Och som vi alla vet är hösten bästa tillfället att shoppa kläder om man är Jag så självklart sitter undertecknad inne på Nelly dot com och dagdrömmer om fina kläder:
 
Ett  |  Två  |  Tre
 
Fyra  |  Fem  |  Sex
 
Sju  |  Åtta  |  Nio
| Ett tassavtryck |