London, dag 4, del 1

Vår fjärde dag i London inkluderade noll planerade aktiviteter, och med det fina vädret vi hade denna dagen passade vi på att promenera lite. Vart? I parker och utanför välkända byggnader såklart! London är en så himla vacker stad ska ni veta och jag tog så många bilder den här dagen att när jag skulle välja ut vilka jag ville visa upp i bloggen insåg jag att det blir bäst om jag delar upp dem i två inlägg.
 
Och vi börjar väl från början: Efter ännu en kass frukost (seriöst, hotellfrukosten var ett brott mot mänskligheten) gav vi oss av mot Baker Street där vi tänkte starta dagens promenad-äventyr, men innan det passade jag faktiskt på att köpa en kopp med riktigt kaffe på Starbucks. Och det mina vänner, var historien om hur jag tog min Starbucks-oskuld. Hursomhelst...
 
Vi gick alltså längs Baker Street med en närliggande park som destination, och av någon mystisk anledning fanns det en jääättelång kö utanför ett visst museum som finns där. Kön fick dock inte vara med på bild pga störande kravallstaket och lastcontainers..
 
Med "närliggande park" tror jag bestämt att jag menade Regents Park, vilket bara råkade vara en helt fantastisk liten (stor!) pärla med tonvis av bra fotoställen!
 
När vi nådde Triton Fountain satte vi oss på en parkbänk och vilade fötterna en liten stund och jag blev helt förälskad i alla vackra färger som ni kan  se i bakgrunden. 
 
Titta bara! 
 
Och varför finns det så många palmer i London? Hur överlever dem ens?
 
#aesthetic
 
Svanar är lika vackra som de är livsfarliga så självklart blev jag helt förälskad i den här familjen.
 
#aesthetic part II
Vid det här laget var vi ganska hungriga och David letade upp ett par vego-restauranger i närheten. Vi bestämde oss för en och styrde stegen mot ett mysigt ställe som heter Manna.
 
Restaurangen var jättefint inredd men jag kände mig inte alls bekväm med att sitta och ta kort hursomhelst så därför kan jag inte visa er så mycket mer än vad vi åt till lunch: Nut roast med potatis, grönkål och stekta morötter. 13/10 would eat again.

Och det här var alltså del 1 av dag 4. Jag ska skynda på med att posta del 2 så att vi kan resa till Hogwarts snart. Tro mig, jag längtar också efter de inläggen haha!
| Lämna ett tassavtryck! |

Solsemester i storstan

I morse vaknade jag nästan i panik, då jag under natten hade drömt att vi (David, jag + hela min familj) skulle på solsemester i London. Jag hade inte börjat packat eller planerat någonting och vi skulle åka samma eftermiddag, och vad gör jag? Jo, jag åker till stan med mamma för att köpa en Cold Brew på Espresso House samtidigt som jag försöker planera hela elva stycken outfits att packa ner när jag kommer hem. Jag frågar baristan om det finns vegansk mjölk till kaffet, men istället för att få ett enkelt svar börjar han predika om att hälften av alla veganer bara låtsas och ljuger för sina vänner om sin kost. Jag är så himla glad att jag vaknade sen.
 
Nu har jag hunnit ätit frukost, rensat min inkorg och hunnit lugna ner mig igen, så det börjar bli dags att planera resten av den här dagen. Jag behöver köpa en eller två födelsedagspresenter, boka tvättid och om jag orkar kanske jag kan klämma in ett träningspass också. Men det skulle även behöva städas lite här hemma så det kanske blir så att jag gör det istället för att gymma, vi får se helt enkelt.
 
Och det är väl mer eller mindre min onsdag i ett nötskal. Vad ska du göra idag?
Jättecool selfie från i somras  någon gång.
| Ett tassavtryck |