London, dag 5, del 2

Sista bildbomben från London, är du redo? För nu kör vi!
 
Dödsätare med tillhörande maskot och masker. Hur coola är inte maskerna egentligen?
 
Ren ondska arbetar här! Jag är för övrigt helt övertygad om att Umbridge hade kunnat göra ett så mycket bättre jobb än Voldemort om hon bara hade försökt. Den blekfisen hade ingenting mot henne.
 
(More darkness)
 
Så fick vi chansen att gå in i den Förbjudna skogen också! Självklart var Aragog med familj där, men jag ryser bar av att se bilderna jag tog på dem så de får inte vara med i det här inlägget, haha! Låt oss beundra Buckbeak en stund istället.
 
Perrong 9¾, fullproppad med både folk och godis!
 
"Ingen post på söndagarna."
 
Elfie mirror-selfie!
 
Tråkigt nog fick man inte ta med sig draken hem..
 
Diagon Alley!
 
Och så avslutar vi med that one thing som fick mig att tappa andan helt. Hur länge stod vi och beundrade slottet tro? 10-20 minuter kanske? Det var så himla svårt att gå härifrån men till slut hade vi tyvärr inget annat val än att börja gå mot utgången...

Väl tillbaka på hotellet började vi packa våra resväskor och med allting som vi köpte under våra dagar i London så blev det en liten utmaning kan jag säga! Men allting fick plats och vi kunde trötta och nöjda ta oss till Farmacy för att äta middag och dricka smoothies tills vi knappt orkade stå upp.
 
Nu ska jag bara fixa ett shoppinghaul-inlägg så att ni kan se vad vi fick med oss hem också. ^^
Fotografier, Resor, Time For Tea | | |
#1 - - Isabell Hedberg:

Alltså åh så häftigt! :D
Hoppas du får en fin kväll :)
Kram!

#2 - - Maja:

Alltså åh, älskar HP studio tour, vill dit minst en gång om året, speciellt som det tillkommer saker hela tiden, tror aldrig jag fått se Förbjudna skogen??

Svar: Oj, en gång om året? Jäklar vad lyxigt, nu blev jag ju lite avundsjuk här! ^^Den förbjudna skogen dök upp i våras tror jag, är ganska säker på att den fortfarande står kvar också. :)
Mirano

#3 - - Bunny:

Åh asså jag får såna rysningar bara av att titta på dina bilder, jag älskar det här stället! Och vist är slottet i slutet amazing? Så jävla jävla jääävla fint. Önskar jag kunde stanna förevigt. Älskar att stå och titta in genom fönsterna och se hur ljusen flickar till därinne som att hela lilla skolan är vid liv och eleverna springer omkring därinne <3

Svar: Jaaaa, jag visste ju att slottet skulle dyka upp i slutet, men jag var ändå inte beredd på hur fantastiskt det var att se med egna ögon! Gissa om jag längtar tillbaka, haha! <3
Mirano

#4 - - susanne:

Fortsatt fina bilder. Kul att se dig också på bild. Det känns som man själv varit på plats. Härligt <3

Svar: Tack igen mamma! <3 <3
Mirano