Luna

Det var sååå länge sedan som jag visade upp en av mina outfits i den här bloggen, det börjar bli dags att göra något åt det tycker jag! Så här såg jag ut igår när jag sprang omkring i butikerna i jakt efter nya gardiner till köket (det blev jättefint, ska se om jag inte kan ordna ett helt inlägg och det också):
 
Kofta, skor och kjol hittar ni på H&M, blusen kom en gång i tiden från Nelly dot com och min fina lilla pin hittade jag på Wish! Knästrumpor (köptes på jag tror det var Lindex för många år sedan) på grund av maska i strumpbyxorna, hade gärna haft over knee, men jag kunde inte hitta dem. Tyckte det blev ganska snyggt i alla fall. ^^
| 2 tassavtryck |

Vad vi köpte med oss hem från London

Hej! Det här inlägget har legat bortglömt i mitt utkast så himla länge nu, är det ens någon som fortfarande är intresserad av att se vad vi köpte för något i London? Aja, här kommer det i alla fall. Vi börjar från början helt enkelt:
 
Dag 2: The Forbidden Planet var väl ett paradis för nördar, det fanns så himla mycket böcker, comic books och merchandise! Jag minns inte hur länge vi gick runt där inne, men som ni kan se slutade det med att vi köpte med oss en T-shirt åt David (ber om ursäkt för den dåliga bilden, det gick inte att brytasig in i förpackningen utan sax och jag var för lat för att hämta en), boken Heat Wave av "Richard Castle" (som i själva verket är huvudpersonen i TV-serien Castle), böckerna  Moving Pictures och Small Gods av Terry Pratchett, samt två Funko Pops; en Dalek och sen en exklusiv version av Diana/Wonder Woman!
 
 
Dag 3: Man skulle ju nästan kunna tro att vi inte gjorde något annat än att shoppa den här lördagen, vilket kanske inte är jättelångt från sanningen egentligen..  Vi börjar i alla fall med våra lite mer vuxna fynd från marknaden: Salladsbestick (som egentligen köptes i en liten mysig butik vid sidan av) och två små skålar vi använder till att lägga bort våra tepåsar. Och på tal om te..
 
..så gick vi även in i en charmig liten te-butik som hette Whittard! Här inne bjöds det på smakprover av mängder av tesmaker som jag aldrig tidigare hört talas om och så hade dem en hel hylla fylld med Alice in Wonderland-koppar! En söt temugg fick följa med oss hem i sällskap av en tesil och tre små burkar med fantastiskt gott löste. ♥
 
Klockan åtta på kvällen av den tredje dagen kunde man hitta oss inne på Waterstones, eller som jag brukar alla det: Himmelen. Jag har ju redan berättat lite om hur det var att gå runt där inne så jag hoppar över det nu och går in på vad som fick följa med oss hem istället: Böcker! Och en tygkasse som jag glömde fotografera. Och som ni kan se fick vi med oss The Witch's Vacuum Cleaner och Eric av Terry Pratchett (vi har för övrigt 17 av hans böcker ståendes i bokhyllan), I, Robot av Isaac Asimov, American Gods av Neil Gaiman (seriöst, se TV-serien om du inte redan har gjort det) och till sist All That She Can See av Carrie Hope Fletcher.
 
Dag 5: Alltså dagen vi spenderade på Warner Bros Studio, för självklart kunde vi inte hålla oss från att köpa hem lite Harry Potter-prylar! Det blev två vykort som jag alltså ramade in och nu vaknar vi varje morgon med en påminnelse om vilket elevhem vi tillhör, chokladgrodor med smak av pepparmynta (vad jag kunde se innehöll dem varken mjölk eller ägg - woho!), en trollstav som en gång i tiden tillhörde en dödsätare, en tea towel (vilket bara är ett finare sätt att säga kökshandduk på - bättre bild finns här) och till sist en nyckelring föreställandes Ravenclaws vapensköld som jag tyvärr glömde bort att fotografera.

Det var allt vi köpte mer oss hem från London! Eftersom vi bara reste med handbagage blev det lite trångt om plats när vi skulle packa inför hemresan, men det gick faktiskt! När vi kom hem passade vi på att ställa våra väskor på vågen och insåg att dem vägde 9,5- och 10 kg, vi kom alltså undan med en hårsmån! Man ska då ha tur ibland.. ^^
| 3 tassavtryck |

8 years

Det här är min bästa vän. För åtta år sedan satt vi nervöst hopkrupna i en liten grön tvåsitssoffa hemma hos mina föräldrar och tittade på Monty Python and the Holy Grail. The rest is history, som man så fint säger, för idag firar vi oss två i form av kramar, en supergod middag (böngroddssallad med sojastekt tofu), efterrätt (veganska chokladmuffins med kokosflingor) och eftersom det är tradition kommer vi självklart avsluta kvällen med filmen jag nämnde innan! ♥
 
Det får vara allt för den här gången, för nu tänkte jag mysa lite med Diesel som verkar känna sig lite extra kelsjuk just nu. Jag hoppas du får en trevlig kväll så hörs vi snart igen!
| 2 tassavtryck |