Kängor

Igår morse vaknade vi i Borlänge upp till ett Winter Wonderland, det är verkligen helt fantastiskt vackert ute just nu! Men självklart har mina kängor börjat gå sönder så jag måste verkligen vara försiktig med vart jag sätter fötterna för att undvika att mina hälar inte drunknar i våt snö. Och nästan alla mina pengar kommer ju gå åt till julklappar så jag har förmodligen inte råd att köpa nya kängor innan årsskiftet, vilket är helt okej för min del faktiskt, men drömma kan jag ju alltid göra redan nu:
 
Ett ♥ Två
 
Tre ♥ Fyra
 
Fem ♥ Sex  Sju
| 3 tassavtryck |

H&M Home

Hej på er! Jag hoppas ni har haft en bra dag idag, för det har då jag haft! Jag studsade upp ur sängen i morse (lätt överdrift) och jag var på stan redan klockan halv elva där jag möttes av en lång kö, filmkameror och ett gäng väktare. Varför då? undrar du kanske, och det gör egentligen jag också men det visade sig att alla dem var där av samma anledning som jag; H&M öppnade nämligen idag upp en Home-avdelning i butiken här i Borlänge.
 
 
Kön var som sagt ganska lång. Det var även trångt och väldigt varmt och med alla kameror som fanns blev jag ganska överväldigad och jag stod mitt i smeten och försökte andas bort panikångesten som började bubbla upp. Jag hade inte alls räknat med allt detta! Men klockan fem i elva ungefär försvann dock nästan alla ångestkänslor eftersom butikens personal dök upp och hälsade oss alla välkomna med en liten dans och stora leenden. 
 
 
Sen släpptes vi äntligen in i butiken och vi som var där så tidiga fick ett varsitt presentkort på 100 kr! Länge gick jag där inne och kollade på alla fina saker, jag ville egentligen ta med mig halva avdelningen med mig hem, men det gick ju inte..
 
 
..så jag nöjde mig till slut med två fina muggar med djurmotiv och en liten hög med blommiga servetter. Tack vare presentkortet kostade detta mig bara 20 kr, så jag har exakt noll klagomål, haha!
 
När jag var klar på H&M passade jag även på att kika in lite snabbt på Hemtex där jag köpte med mig den vita pläden som ni också kan se på bilden. Den är så himla mjuk och varm, och jag ångrar lite i smyg att jag inte köpte två.. ^^
| 2 tassavtryck |

Wishlist

Vet ni vad? Jag fyller år om två veckor, vilket är helskumt med tanke på att det var juni i förra veckan! Anyway, min familj har börjat fråga vad jag önskar mig det här året och än så länge har dem bara fått en sak som svar, men jag har sedan dess hunnit utöka min wishlist lite:
 

1. Pins! Jag har fått för mig att pins är världens bästa accessoar som funkar till vilken outfit som helst nästan. Just nu är jag särskilt förtjust i det som t.ex. Punky Pins har i sitt sortiment.
2. Högtalare till min dator. Dem jag har nu har nästan gett upp helt och hållet, och slutar ibland fungera tills man han vridit på en sladd en liten stund. Det börjar bli minst sagt irriterande. 
3. Datormus. Den jag nu dubbelklickar nästan varje "vanligt" vänsterklick jag gör numer och det driver mig till vansinne. Jag behöver en ny helt enkelt, gärna lika ergonomisk och fin som den på bilden.
4. Assassin's Creed Origins till PC. Spelet kom ut för en månad sen ungefär och i princip alla säger att det är det bästa AC sedan 2:an elle Brotherhood och om det är sant så kan jag redan nu garantera att jag skulle älska det är spelet.
 
Det är, som ni kan se, en ganska liten lista i år, viktigast är såklart högtalarna och musen eftersom det jag har hemma inte längre fungerar som det ska. Spelet är sedan för skojs skull + jag älskar att koppla av i öppna spelvärldar, pinsen är materiell lycka som ibland kan bära med sig bra budskap t.ex. ^^
| Ett tassavtryck |