Lördag

God morgon! Hur står det till? Själv sitter jag här och myser under en filt tillsammans med en extra stor kopp kaffe. Tio/kvart över sex vaknade jag i morse pga konstig sovställning och efter det kunde jag av någon anledning aldrig somna om så nu sitter jag här och känner mig lite sådär lagom trött och seg. Att jag somnade sent hjälper ju inte direkt heller.. ^^
 
hur som haver, på dagens agenda hittar vi en loppisrunda med mamma, jag tänker att om jag har tur hittar jag något fint att ställa på våra nya och fina nattduksbord. Jag tänker mig något i stil med..nej, jag vet nog inte riktigt vad jag vill ha ståendes på de små borden men jag räknar med att jag bara vet när jag väl ser det. 
 
Nej men hörrni, nu är det nog dags att jag hinkar i mig mitt kaffe så att jag kan gå och göra mig i ordning. Jag vill ju helst ha på mig kläder när mamma kommer och hämtar mig, haha! Ni får ha en underbar och solig lördag så hörs vi snart igen!
 
I brist på annat bjuder jag på en detaljbild från en outfit som ni kan se bättre bilder på här.
Time For Tea | | |
#1 - - Bunny:

Happy hunting! ^^

Svar: Tack! Hittade massa fint, ska se om jag inte kan fånga det på bild också. ^^
Mirano

#2 - - susanne:

Tack för idag. Vi hade varm och trevlig dag. Tur hade du och gjorde fina fynd, doc inte till borden i sovrummet. Den svarata kläningen är som gjord för dig.

Svar: Tack själv! Jag hade en mycket trevlig dag! <3 <3
Mirano

#3 - - David:

Nörd.

Svar: Stalker-nörd.
Mirano