Lördag

God morgon! Hur står det till? Själv sitter jag här och myser under en filt tillsammans med en extra stor kopp kaffe. Tio/kvart över sex vaknade jag i morse pga konstig sovställning och efter det kunde jag av någon anledning aldrig somna om så nu sitter jag här och känner mig lite sådär lagom trött och seg. Att jag somnade sent hjälper ju inte direkt heller.. ^^
 
hur som haver, på dagens agenda hittar vi en loppisrunda med mamma, jag tänker att om jag har tur hittar jag något fint att ställa på våra nya och fina nattduksbord. Jag tänker mig något i stil med..nej, jag vet nog inte riktigt vad jag vill ha ståendes på de små borden men jag räknar med att jag bara vet när jag väl ser det. 
 
Nej men hörrni, nu är det nog dags att jag hinkar i mig mitt kaffe så att jag kan gå och göra mig i ordning. Jag vill ju helst ha på mig kläder när mamma kommer och hämtar mig, haha! Ni får ha en underbar och solig lördag så hörs vi snart igen!
 
I brist på annat bjuder jag på en detaljbild från en outfit som ni kan se bättre bilder på här.
| 3 tassavtryck |

Sunshine

Idag ignorerar jag precis allt som är hemskt här i världen (vad i helvete är det för fel på folk? Jag orkar bara inte) och njuter av solen istället, nu när den äntligen har hittat tillbaka till Borlänge. Det blev en liten promenad efter lunch och det kommer eventuellt bli en till om en liten stund. Bara för att jag kan liksom. ^^
 
Har du hunnit njuta något av sommaren idag?
(Nya örhängen har jag också! Jag hittade dem på Glitter för 25 kr, så det kanske du också gör om du har tur.)
| 3 tassavtryck |

Röda rosor och minnet av solsken

Hejsan hoppsan. Hur står det till med dig? Haft en trevlig helg osv? Själv sitter jag här med lite smygont i halsen samt en väääldigt mysig katt på mitt skrivbord. Jag är också glad över hur himla fint vårt sovrum blev i söndags, bilder utlovas inte men kan eventuellt dyka upp i alla fall. Vi får se. Jag är ju inte direkt världens bästa bloggare för tillfället.
 
På tal om att glömma bort/ignorera sin egen blogg så hittade jag några outfitbilder på min kamera. Bilderna togs i början på den här månaden, när det var soligt och fint ute, om ni minns? Jaja, titta så somrig jag var då! (Psst, Solen.. Om du läser detta: Kom tillbaka snart, okej? Vi saknar dig ju!)
Klänning och halsband från H&M, jackan från Nelly dot com.
| 2 tassavtryck |