Röda rosor och minnet av solsken

Hejsan hoppsan. Hur står det till med dig? Haft en trevlig helg osv? Själv sitter jag här med lite smygont i halsen samt en väääldigt mysig katt på mitt skrivbord. Jag är också glad över hur himla fint vårt sovrum blev i söndags, bilder utlovas inte men kan eventuellt dyka upp i alla fall. Vi får se. Jag är ju inte direkt världens bästa bloggare för tillfället.
 
På tal om att glömma bort/ignorera sin egen blogg så hittade jag några outfitbilder på min kamera. Bilderna togs i början på den här månaden, när det var soligt och fint ute, om ni minns? Jaja, titta så somrig jag var då! (Psst, Solen.. Om du läser detta: Kom tillbaka snart, okej? Vi saknar dig ju!)
Klänning och halsband från H&M, jackan från Nelly dot com.
| 2 tassavtryck |

Vecka 18

Puh, vilken vecka det här har varit, jag är så himla trött just nu ni anar inte! Jag har tränat två dagar i rad, sprungit runt på Indiska och IKEA med mina föräldrar, monterat sängbord och förvandlat sovrummet till ett nytt, snyggare sovrum (och inte är vi klara än heller) och jag har skuttat runt på stan med min kära sambo som köpte sig ett par jeans och två på nya skor. (Psst! Jag köpte ett par nya byxor, jag ska försöka fixa bilder så att ni kan få se senare.) 
 
Och idag har jag försökt städa samtidigt som lägenheten har blivit en bastu pga dryg sol. Det som är kvar att göra på dagens agenda är att planera inför helgen, packa resväskan, färga håret samt städa lite mer. Vi åker nämligen till Stockholm över helgen och då är det ju bra om vi har med oss nödvändigheter som tandborste, ombyte och böcker, smat att det är rent och fint när vi är hemma igen! ^^
 
Vad har du haft för er den här veckan? Ska du göra något kul i helgen?
 På indiska köpte vi en matta till hallen, bara sisådär två år efter att vi har flyttat hit, haha!
| 2 tassavtryck |

Balfors enligt min mobilkamera

Några fina ting och stunder från Balfors som fångades upp via min mobilkamera när vi var där uppe under påsken. Det är ingen speciellt ordning på bilderna, tiden stod ändå nästan helt stilla när vi var där.
| Ett tassavtryck |