Loppisfynd

Förra helgen var jag ju som bekant iväg på loppis(ar) tillsammans med mamma, och mitt mål var ju att hitta något fint att ha på våra nya nattduksbord här hemma. Självklart hittade jag inte det jag letade efter, men det betyder ju inte att jag kom hem tomhänt heller:
 
Först hittade jag en liten ljushållare samt en flaskformad vas på Erikshjälpen i Hedemora (vasen har nu fått en fin rosa tulpan, jag orkade bara inte ta en ny bild.. #lat). Den stora glödlampan kommer från TGR (den är alltså inte köpt på second hand) och är egentligen en karaff. Jag kommer dock använda den för annat.. ^^
 
Tillbaka i Borlänge hittade jag detta snygga halsband och en liten fin teburk som jag dumt nog glömde ta kort på, men den är i samma modell som den här. Den köptes mest för att jag tydligen samlar på just den modellen, jag tror jag har totalt åtta stycken i olika storlekar!
 
Till sist råkade jag få med mig ett par klädesplagg också! Ett linne är ungefär tusen gånger snyggare när man har på sig det och en klänning som jag bara var tvungen att få med mig hem. Den sitter som en smäck - ni ska få se så småningom!
 
Och det var vad jag fick med mig hem förra lördagen, jag tröttnar aldrig på att göra sådana här fynd. Nu tror jag dock att det blir ett litet köpstopp för min del, men vi får se hur länge det håller i sig. Man vet ju aldrig, jag kanske stöter på fler fynd snart igen? ^^
Inredning, Shopping, Time For Tea | | |
#1 - - susanne:

Du hade tur förra lördagen när vi hade en loppis dag. Den svarta klänningen är nog sydd för dig, den är så fin på dig.

#2 - - Bunny:

Åh så mycket fint! Älskar linnet, jag har två av dom haha! Tanken var att det ena skulle förbli vitt och det andra skulle jag färga svart. Det var två år sedan nu.... haha!