Bakom bloggen (en lista)

Nånting nånting, hej jag är världens sämsta bloggare. Så här kommer det en lista, för det är bättre än inget blogginlägg alls!
 

Hur gammal är du?
25, och fyller 26 i slutet av året. Hejsan hoppsan.

När vaknade du idag?
Långt innan klockan sex av okänd anledning och jag kunde inte somna om efter det. Sömnsvårigheter verkar vara min grej numera..

Från en sömnlös natt i helgen som varit. Jag tröttnade på att ligga i sängen och vrida mig så jag öppnade sovrumsfönstret på vid gavel och satt där en stund och bara andades in den friska luften.
 

Vad åt du till frukost? 
Grilled cheese sandwich med vegansk ost gånger två, ett glas juice och så en kopp kaffe!

Nämn tre saker man kanske inte vet om dig:
1. När jag var liten hade jag en "låtsaskompis" som hette Sebastian. Sebastian var en björk som stod på grannens tomt.

2. Jag kan inte andas om någon står och röker i närheten. På riktigt, det tar bara stopp och sen står jag där, känner mig som en idiot och hostar som en galning och kippar efter luft. Sen lär antingen jag eller rökaren gå en bit bort, gärna så att vinden leder bort röken från mig.

3. Som barn tyckte jag inte om vitlök eftersom jag var övertygad om att lukten inte bara skulle skrämma bort vampyrer, utan även alla snälla spöken som definitivt fanns i huset jag växte upp i.

Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över?
Mest nöjd är jag nog över mina ögon. Det är så kul att se hur de ibland ändrar färg. Sen är det så kul att sminka sig runt dem också! ^^

Vad jag är minst nöjd över vill jag nog helst inte gå in på. Bäst så helt enkelt.

Vad har du gjort idag?
Gosat med katter, ätit frukost, diskat tills ryggen sa ifrån, ätit lunch och dammsugit hela lägenheten.

Vilken film såg du senast?
Wonder Woman!!! Sju av fem toasters. Se. Den. 

Är du besatt av någonting?
Skulle jag? Vara besatt av någonting? Jag??

 Nej, aldrig. Inte jag inte...

Beskriv en perfekt dag:
Beror ju helt på vilket humör jag är på. Just nu är jag ganska nöjd över att jag sitter här med en kopp te medan regnet öser ner utanför fönstret. För att göra det hela lite bättre skulle en ha kunnat slänga in lite choklad och en bra bok. Alternativt att jag ligger under en filt och myser med sambon plus katterna.

En annan dag skulle jag nog hellre se att solen var framme och att det inte var för varmt så att jag hade kunnat gå på en långpromenad. Gärna med gott sällskap.

Beskriv platsen du befinner dig på just nu:
I vårt rum som fungerar som kontor, datorrum och bibliotek. Det är lite mörkt pga ingen sol och det är faktiskt helt tyst just nu, minus regnet och de bilar som då och då swishar förbi (har en öppnat fönstret är väl det att räkna med också).

Vad lyssnar du på just nu?
Regn och lätt trafik. Inget som stör direkt. 

Hur går du helst klädd?
Klänning! Eller löst sittande byxor och ett linne.

Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Har alltid varit en tvättäkta nattuggla, men numer brukar jag vara för trött på kvällarna för att få räknas som det. Morgonmänniska kommer jag då aldrig bli.

Vilket var ditt bästa ämne i skolan?
Enligt min engelsklärare på gymnasiet var det utan tvekan  just engelska, men å andra sidan var jag av någon anledning hennes favoritelev också.. Själv anser jag nog att jag var duktig på det mesta under min tid på gymnasiet: Matte, svenska, engelska, bild, filosofi, teknik och MUM (Multimedia: främst handlade det om de olika Adobe-programmen samt 3D Studio Max) för att nämna exempel.

Sen gick jag ju på Soltorgsgymnasiet som var/är fyllt med brainiacs, och då blev det ju ganska lätt att vara sådär duktig av sig. 
 

Vad köpte du senast?
Diverse matvaror, för jag är vuxen och sånt. Till mig själv var det dock ett nytt mobilskal som jag hoppas dyker upp i postfacket snart!

Vad har du i dina fickor?
Jag har ju så sällan några fickor (när ska modeindustrin fatta att feminina klädesplagg också behöver funktionella fickor??) men när jag har det ligger det nog oftast en gammal inköpslista eller något kvitto där i. Inget annat får ju plats.

Vilken är din favoritaffär? 
H&M, Gina Tricot, Nelly, Boohoo och diverse second-hand-butiker.

Vilka smeknamn har du haft?
Oftast blir jag bara kallad det jag heter, men genom åren har jag också fått lyssna till Ostkrok, Elin-Chan, Mirano eller "Mjaaoow!!".

Vilka är dina största svagheter?
Jag har ganska lätt för att bli tjurig ibland.

 
Listan är skamlöst stulen av Svatantrya.
Listor, Time For Tea | | |
#1 - - susanne:

Många nya saker om dig. Du glömde att du är duktig på att ge instruktioner på gymmet. Fin bild på dig från studenten. Fina skrattgropar har du och vackra ögon.

Svar: Hihi, jag får ta upp allt det där i nästa lista jag gör! :) <3
Mirano