10 days

Jag har ju helt glömt bort att berätta en grej för er! Om tio dagar - alltså den 27 juli - åker David och jag till London! Det är mer än nio år sedan som jag var där första (och förra) gången och då var det mamma och jag som åkte dit över en långhelg, den här gången kommer vi stanna lite längre och vi har massor med kul grejer som vi redan har planerat in i vår vistelse där:
 
 ♥  Vi har köpt biljetter till Wicked och vi har även planer på att eventuellt köpa ett par sista minuten-biljetter till en annan musikal en annan kväll då vi inte har något annat för oss.
 ♠  Minst ett museibesök kommer det bli.
 ♦  David är inte jätteförtjust i shopping, men jag har letat upp några butiker som jag tror vi både kommer gilla att kika runt i. Men så mycket klädshopping kommer det nog inte bli, haha! ^^
 ♣  Parkhäng. Jag vet inte riktigt varför, men jag är väldigt sugen på att bara promenera runt i någon/några av Londons alla parker.
 ❈  Den 31 juli kommer vi fira Harry Potters födelsedag. På Hogwarts!
 ★  Sen har jag självklart även letat upp några vegetariska/veganska restauranger, eftersom jag faktiskt kommer bli hungrig emellanåt. Hittills har jag skrivit upp Tibits, Veggie Pret, Vx London och Wild Food Cafe på listan.
 
 
Innan jag går (det börjar bli dags för det nu, jag är så ivrig att jag knappt kan skriva ordentligt) tänkte jag bara kolla med er om det är något som vår lilla planering saknar? Är det någon aktivitet eller butik som ni absolut tycker vi borde klämma in någon av dagarna?
Time For Tea | | |
#1 - - susanne:

Låter härligt. Vaxkabinettet Madame någonting, kanske kan vara något. Annars tycker jag att ni har en hel del planerat redan. Passa på att strosa runt och bara njuta det är härligt.

Svar: Ja, kanske det? Tror att vi kommer sikta in oss på lite andra typer av museer, men man vet ju aldrig.
Mirano

#2 - - Bunny:

ÅH INTE ALLS AVIS NÄÄRÅ! Tibits och HP ååååh vilken resa ni kommer ha!!!

Svar: Det kommer bli så kuuuul!
Mirano