En kopp kaffe på det då

Efter en kaotisk helg (fylld med ångest och annat kul) inleder jag den nya veckan med lite sömnproblem: Jag hade svårt att somna på kvällen, vaknade halv sex av att katterna bråkade, hade svårt att somna om på nytt, drömde mardrömmar om farliga stalkers och till sist vakna av att Diesel ropar på mig tjugo över nio. Jag har också ett svagt minne av att David gav mig en hejdå-puss innan han gick iväg till jobbet och att jag påminde honom om att han borde ta med sig en matlåda.
 
Jag kom hur som helst inte upp ur sängen innan klockan tio och jag visste väl redan då att den här dagen inte skulle komma med något vettigt. Och det har den ju inte heller, mer än att Diesel har varit lite extra mammig av sig och att jag under förmiddagen satt och planerade veckans matsedel medan jag drack en helt underbar och efterlängtad kopp med nattsvart kaffe. Det säger väl för övrigt en hel del om min nattsömn när kaffet visar sig vara dagens höjdpunkt..

Fast nu tänkte jag gå från datorn och ta mig en lång och varm dusch, sen kommer jag förmodligen gräva ner mig i soffan och försöka gosa bort tröttheten med båda katterna, hej svejs! ^^
 
Mazarinen förblev ouppäten, men det ändrar vi nog på ganska snart.
| 2 tassavtryck |

Cravings: Mönster

Jag har suttit här i några dagar nu och letat runt efter en ny jacka (den jag har nu drar åt sig alldeles för mycket katthår och jag kan ärlig talat inte längre gå runt med den längre), men mitt i allt letande insåg jag hur tråkigt det var att sitta och titta på samma tre modeller om och om igen så jag började kolla på klänningar istället. För sådana har jag ju inte nog av redan... Och av någon anledning drogs jag lite extra mycket till de mönstrade klänningarna, inte för att jag vet hur bekväm jag skulle känna mig i dessa, men fina att titta på är dem:
 
Från H&M.
 
Från Nelly.
| 2 tassavtryck |

Torsdag

God dagens! Hur står det till? Själv har jag gått och blivit sjuk, eller så är jag på väg att bli sjuk, jag är inte helt säker.. Men jag plågas i alla fall av magont och huvudvärk vilket jag inte alls har tid med just nu då jag har tusen grejer att göra innan lördag!
 
Nästan hela den här dagen har gått åt att tycka synd om mig själv, om man bortser från att jag har duschat och tvättat en maskin med smutstvätt har jag bara suttit hopkrupen framför datorn och kollat på Youtube-videos. I may or may not have spelat lite Overwatch också, men inte mycket alls, fem matcher kanske. Det är ju typ ingenting. Hur som haver mår jag inte alls bra idag och at hoppas att det släpper snart så att jag kan baka och städa i lugn och ro.
 
Fast nu tänkte jag göra som Ghost här och gå och lägga mig bredvid Alistair ta en liten tupplur. Tjingeling!
| Ett tassavtryck |