Late night shopping

Vill ni veta en hemlighet? Jag har inte uppdaterat min garderob alls sedan september förra året. Alla mina pengar gick till födelsedagspresenter och julklappar istället, och det kanske är därför som ni inte har fått se så mycket stil-relaterade inlägg på senaste tiden haha! Men under hösten/vintern tvingades jag inse att det var dags för en ny jacka, den jag brukar använda suger åt sig katthår (den är nog mer effektiv än vilken dammsugare som helst) och jag har tröttnat på att tvingas stå i hallen med en roller från IKEA i högsta hugg i typ en kvart varje gång jag ska lämna lägenheten. 
 
Så igårkväll scrollade jag runt på rean hos Nelly.com, och jag fastnade till sist för en glänsande liten bomberjacka! Och eh, skorna ni kan se på bilden här nedan råkade visst också följa med, men då på villkoret att jag rensar bort bland de par som jag redan äger.. Jag tror bestämt att jag har minst tre par som jag aldrig kommer använda igen och det är ju bara dumt att låta dem ta upp en massa plats i onödan. Anyhow, hur snygg kommer inte jag vara i vår? ^^
 
Next up på shoppinglistan: En ny väska!
Shopping, Time For Tea | | |
#1 - - Bunny:

Ååååh ölskar både skorna och jackan! Jag lever i min bomberjackor just nu! Har de inomhus som kofta på kontoret för här är så kallt haha! Och har köpt en lite längre modell och lite mer vadderad att ha på resan ^_^ Iiiih!

Svar: Oj det låter varmt haha! ^^
Mirano

#2 - - susanne:

Snygg jacka. Den passar nog dig bra.

Svar: Jaa, den är jättefin! ^^
Mirano