London, dag 1 (resan dit)

God eftermiddag! Nu har vi väl väntat länge nog på att jag ska börja lägga upp bilderna från London-resan, håller du inte med? Jag hade faktiskt tänkt göra det redan under helgen men lite andra saker kom i vägen, ett paket från H&M, en heldag med Isabell och det faktum att jag är lat till exempel.

Och vi börjar väl från början tycker jag, på torsdagen, då vi gick upp tidigt (men inte för tidigt) för att sedan spendera halva dagen med att åka tåg, springa runt på Arlanda flygplats, flyga, åka mer tåg och till sist lite tunnelbana. Kanske inte jättespännande, men jag tycker jag fick till några fina bilder och stunder som jag vill dela med mig av:
Borlänge tågstation. Det var mulet och jag var fortfarande lite sömnig. Men peppad, för vi var ju på väg till London!
 
Arlanda - nu lyfter vi snart!
 
Och de här bilderna är väl anledningen till att jag ville lägga upp några bilder alls från den här dagen. Jag har aldrig tagit kort från ett flygplansfönster tidigare, men fy tusan vad kul det var att se dessa bilder sen!
 
Och så kom vi till slut fram till hotellet som heter Phoenix Hotel. Första bilden är den enda jag tog nere i lobbyn, jag var inte jättebekväm med tanken på att ställa mig och ta en massa kort medan personalen satt bakom disken och tittade på men så fort vi gick bakom ett hörn passade jag på att ta just den bilden. Bättre än ingenting, right? Det som inte syns på den bilden är att väggarna glittrade!
 
Andra bilden är tagen från vårt hotellfönster, helt okej utsikt ändå måste jag säga. Hursomhaver låg vi och pustade ut på vårt rum en liten stund, det är ju som bekant ganska jobbigt att resa under så många timmar, när vi fick tillbaka lite energi tog vi på oss skorna igen och gick på en liten promenad:
 
Det blev en kort promenad genom Hyde Park. Tror jag i alla fall, ska jag vara helt ärlig minns jag inte vilken park det var vi besökte på eftermiddagen denna torsdag.
 
På kvällen sedan åt vi middag på en restaurang som heter Farmacy där jag åt den godaste Green Curry-rätten någonsin, samt en smarrig skopa nice cream med chokladsmak till efterrätt. 10/10 - noms!
Fotografier, Resor, Time For Tea | | |
#1 - - susanne:

Vilka häftiga bilder från flygturen. De ger nästan en känsla av svindel. Fin minnessten för princess Diana, det tycker jag hon är värd. Vad roligt att maten var god första kvällen, det lägger ribban för resten av resan. Väntar med spänning på flera bilder. Kram <3

Svar: Det fanns jättemånga sådana minnesstenar för henne, mycket fint tycker jag. Och jag ska försöka vara lite snabbare med att ladda upp de andra dagarna, lovar!
Kram <3
Mirano