London, dag 1 (resan dit)

God eftermiddag! Nu har vi väl väntat länge nog på att jag ska börja lägga upp bilderna från London-resan, håller du inte med? Jag hade faktiskt tänkt göra det redan under helgen men lite andra saker kom i vägen, ett paket från H&M, en heldag med Isabell och det faktum att jag är lat till exempel.

Och vi börjar väl från början tycker jag, på torsdagen, då vi gick upp tidigt (men inte för tidigt) för att sedan spendera halva dagen med att åka tåg, springa runt på Arlanda flygplats, flyga, åka mer tåg och till sist lite tunnelbana. Kanske inte jättespännande, men jag tycker jag fick till några fina bilder och stunder som jag vill dela med mig av:
Borlänge tågstation. Det var mulet och jag var fortfarande lite sömnig. Men peppad, för vi var ju på väg till London!
 
Arlanda - nu lyfter vi snart!
 
Och de här bilderna är väl anledningen till att jag ville lägga upp några bilder alls från den här dagen. Jag har aldrig tagit kort från ett flygplansfönster tidigare, men fy tusan vad kul det var att se dessa bilder sen!
 
Och så kom vi till slut fram till hotellet som heter Phoenix Hotel. Första bilden är den enda jag tog nere i lobbyn, jag var inte jättebekväm med tanken på att ställa mig och ta en massa kort medan personalen satt bakom disken och tittade på men så fort vi gick bakom ett hörn passade jag på att ta just den bilden. Bättre än ingenting, right? Det som inte syns på den bilden är att väggarna glittrade!
 
Andra bilden är tagen från vårt hotellfönster, helt okej utsikt ändå måste jag säga. Hursomhaver låg vi och pustade ut på vårt rum en liten stund, det är ju som bekant ganska jobbigt att resa under så många timmar, när vi fick tillbaka lite energi tog vi på oss skorna igen och gick på en liten promenad:
 
Det blev en kort promenad genom Hyde Park. Tror jag i alla fall, ska jag vara helt ärlig minns jag inte vilken park det var vi besökte på eftermiddagen denna torsdag.
 
På kvällen sedan åt vi middag på en restaurang som heter Farmacy där jag åt den godaste Green Curry-rätten någonsin, samt en smarrig skopa nice cream med chokladsmak till efterrätt. 10/10 - noms!
| Lämna ett tassavtryck! |

Forever online

Okej, att rensa och redigera 500+ bilder tar liiiite längre än planerat, speciellt när en helt plötsligt går och blir sjuk mitt upp i alltihopa. Men dag 1 och 2 är nog klara nu tror jag, så de bilderna dyker nog upp snart ska ni se. ^^
 
Framtill dess tänkte jag vi kunde ta en liten paus från allting som har med London att göra och kika lite på vad jag råkade klicka hem från H&M häromdagen (om de nu bara kunde skicka hit grejerna hade jag inte direkt blivit ledsen på dem), enjoy:
 
En förvaringsask i glas, två långärmade tröjor pga att hösten snart är här, ett par glasögon då det typ fortfarande är sommar och tre små pins som jag har haft ögonen på hur länge som helst. Allt utom asken fanns på rea och kostade mig nästan ingenting. #NotSpon
| Ett tassavtryck |

Honey, I'm home!

Runt kvart över åtta igår kväll klev vi in genom ytterdörren här hemma. Katterna stod precis vid dörröppningen och hälsade oss välkomna, och Ghost gav oss till och med en liten utskällning medan Diesel nosade ivrigt på min arm. Sen var tydligen allt som vanligt igen, men jag tror inte att vi någonsin kommer få lämna den här lägenheten igen.
 
Idag tänkte jag försöka gå igenom och rensa bland alla miljoner bilder jag tog under resan, samt påbörja redigeringen av de som inte raderas, och sen tänkte jag även försöka knäppa några bilder på all vår shopping också. Spoilervarning: det blev noll kläder men massvis med nerd stuff. ^^
| 2 tassavtryck |