Och så var det måndag igen

 
Hello. Hur står det till? Det blev en liten bloggpaus under helgen då jag höll på med mycket viktiga saker precis hela tiden. Eller nä, egentligen inte, men jag kände i alla fall att det fanns roligare saker att göra helt enkelt. Som att pussa lite extra på David som i morse for iväg till Italien med sitt jobb (avundsjuk? Jag? Nää inte alls), han kommer ju inte hem igen förrän på söndag! Jag vet inte hur jag ska klara mig riktigt.
 
Nejdå, jag kommer nog klara mig fint, men visst kommer det kännas lite ensamt emellanåt. Kan inte ni hålla mig sällskap? Eller i alla fall ge mig lite spännande tips på vad en kan hitta på när en är ensam såhär länge? Promenader, gym, kattmys och maträtter med svamp och oliver i är givet, men förutom det. Ska jag pyssla med någonting och slänga upp resultatet i bloggen kanske? 
Time For Tea | | |
#1 - - susanne:

På lördag åker du och jag iväg till storstaden och fröjdar oss. Du får ladda upp under veckan för det. Det ska bli kul tycker jag.

Svar: Ja, jag ser verkligen jättemycket fram emot att få åka iväg tillsammans med dig! Kommer bli hur kul som helst. :) <3
Mirano

#2 - - susanne:

Glömde bort att skriva att fotot på dig är fint.

Svar: Tack! <3
Mirano

#3 - - Bunny:

Tänkte ju ge förslag på allt det där men ok här kommer förslag till bloggen ^^

x Visa dina favo-outfiter OCH dina värsta outfiter (såna som man inte ens vet varför man har i garderoben)
x Tipsa om film/serier du ser/sett.
x Visa favoriterna i din bokhylla

Svar: Awesome tips ju, tack ska du ha! :D
Mirano