Måndagstankar

Hej, världens sämsta bloggare här! Jag antar att det är lika bra att erkänna med en gång: Jag tycker inte att det är särskilt roligt att blogga längre och jag funderar på att antingen sluta skriva helt, eller åtminstone ta en längre bloggpaus.
 
Mitt intresse för den här bloggen har dalat i stadig takt under det senaste året och det verkar som om ni också har tröttnat en del, så vad är då poängen med att fortsätta skriva? Men vi får se vad som händer, ingenting är ju som sagt bestämt riktigt än. Jag tänker att jag lika gärna kan ge blogglusten en sista chans att komma tillbaka. Under tiden jag bestämmer mig kan jag väl lika gärna försöka koka ihop några inlägg som ni kan få läsa, det kan till och med hända att jag har en outfit som ligger i min kamera och bara väntar på att få visas upp... ^^
Time For Tea | | |
#1 - - susanne:

Tråkigt om du slutar. Men jag förstår om lusten inte riktigt finns kan det vara bra att ta en paus. Kram min vän <3

Svar: Kul att någon tycker det i alla fall. Just nu lutar det starkt åt att åtminstone ta en paus, men jag tänkte vänta ett par veckor innan jag tar mitt beslut.
Mirano

#2 - - Bunny:

Känner samma, men känner ändå inte att jag är redo riktigt än haha! Vart skulle jag göra av alla mina tankar om jag slutade?

Svar: Lite så tänker jag med, för vad händer om man slutar blogga och helt plötsligt får ett jättesug på att skriva om någonting intressant? Ett alternativ är kanske att skapa en ny blogg där man uppdaterar när man vill istället för att känna pressen att blogga dagligen.
Eller så tar man bara en paus och låter lusten komma smygande tillbaka? Jag vet inte, det är så svårt att komma fram till ett beslut!
Mirano