Spooky Scary Fashion

Det är inte ens oktober än, men här hemma är Halloween-peppen i full gång och det finns inte en chans att den avtar innan tidigast Januari nästa år! Och eftersom jag inte kan få denna helg ur mitt huvud bjuder jag på ytterligare lite spooky inspiration, men istället för pumpor är det kläder samt en spar-skalle från Asos som gäller idag! ^^
 
 
 
| 3 tassavtryck |

Och så var det måndag igen

 
Hello. Hur står det till? Det blev en liten bloggpaus under helgen då jag höll på med mycket viktiga saker precis hela tiden. Eller nä, egentligen inte, men jag kände i alla fall att det fanns roligare saker att göra helt enkelt. Som att pussa lite extra på David som i morse for iväg till Italien med sitt jobb (avundsjuk? Jag? Nää inte alls), han kommer ju inte hem igen förrän på söndag! Jag vet inte hur jag ska klara mig riktigt.
 
Nejdå, jag kommer nog klara mig fint, men visst kommer det kännas lite ensamt emellanåt. Kan inte ni hålla mig sällskap? Eller i alla fall ge mig lite spännande tips på vad en kan hitta på när en är ensam såhär länge? Promenader, gym, kattmys och maträtter med svamp och oliver i är givet, men förutom det. Ska jag pyssla med någonting och slänga upp resultatet i bloggen kanske? 
| 3 tassavtryck |

Pumpkin Queen

Oktober och Halloween närmar sig just nu med stormsteg och gissar vem det är som sitter här och är super-pepp på precis allt det innebär! (Ledtråd: Det är jag.) Men vad gör lilla jag, en mysig och delvis solig höstdag som denna? Jag nyser, dricker massvis med te, planerar (mentalt) årets Halloween-kostym, bläddrar runt på Pinterest efter diverse höst- och Halloween-inspiration samt designar en julaffisch. Vad har du haft för dig?
 
I år verkar jag vara lite extra förtjust i pumpor, hmm.. Fler spooky bilder och eventuella bildkällor hittar ni här!
| 4 tassavtryck |