Utökning

I måndags kom David hem med ett litet paket under armen. Eller förlåt, jag menar såklart att han kom hem med ett stort och tungt paket. Från Bokus. Och nu måste vi verkligen möblera om i våra bokhyllor för det börjar bli lite svårt att få plats med alla böcker som det ser ut just nu. ^^
 
Hur som helst, det låg totallt sex stycken böcker i paketet:
 
 
 ♥ Två nya kokböcker - sprängfyllda med spännande och inspirarande recept! Jag har redan bläddrat igenom de båda minst tre gånger vardera och det finns så mycket som ser så gott ut! I morgon kommer vi laga första maträtten ur ena boken, noms!
 ♠ Två Abercrombie-böcker - närmare bestämt del två och tre i The Shattered Sea-serien. Also known as Davids nya läsgodis.
 ♦ The Paladin Caper - del tre i Patrick Weekes serie Rogues of the Republic. Det kommer ett inlägg om denna serie så småningom, jag ska bara läsa ut bok två och tre först. ^^
 ♣ Wonder Women - 25 badass kvinnor som historieböckerna "råkade glömma bort" och vars namn du förmodligen aldrig tidigare har hört. Tyvärr. Men nu får vi alltså att läsa om dessa fantastiska kvinnor som var allt från uppfinnare till spioner till äventyrare. Äntligen! Det kommer säkerligen ett inlägg om denna bok också någon dag framöver så håll utkik efter det!
 
Hashtag vi älskar böcker i det här hushållet.
Bokhyllan, Time For Tea | | |
#1 - - susanne:

Härligt med nya böcker. Hoppas det finns goda recept i kokböckerna.

#2 - - Bunny:

Åh vad kul!

#3 - - Angelica:

Åh, så kul med massa böcker! Har själv knappt tid att läsa annat än studielitteraturen nu, men längtar såå tills jag kan andas ut lite & sätta mig med nån av mina "vanliga" böcker igen!