Decay

 So pretty. ♥
 
Hej från världens tråkigaste bloggare! Hur står det till? Vad hittade du på i helgen? Och lite annat småprat om livet i allmänhet... Hur är vädret där du bor? Själv minns jag inte när jag fick se solen sist, men enligt ett par bilder i min mobil var det 4 oktober. Hurra. Får jag skylla på den gråa himmelen för min dåliga uppdatering här på bloggen?
 
I skrivande stund sitter jag och saknar kaffet som jag drack upp för en stund sedan, samt känner hur mycket träningsvärk jag kommer att ha i morgon (pga ett förmiddagspass på gymmet). Sen sitter jag även och småplanerar årets julklappar eftersom jag inte längre behöver tänka på någon utklädnad inför Halloween. Men det kanske bara är bra om jag börjar fundera på klapparna redan nu, för det är ju alltid lika svårt att hitta på någonting kul att ge bort! Eller så har jag bara dålig fantasi, haha! ^^
Time For Tea | | |
#1 - - susanne:

Fin höstbild. Är det verkligen så längesen solen lyste? Inte undra på att man är trött på det gråa vädret. Julklappar, ja det är nog inte så dumt att börja fundera på dom. Du är ingen tråkig bloggare, så det så!

Svar: Ja, vi hade en lååång period här i Dalarna när solen helt enkelt inte ville komma fram, men nu så är den tillbaka igen! :)
Mirano