Fuck this shit I'm out

Vet ni hur jag reagerade på morgonens nyheter? Förnekelse. Nervöst fnissande. Mer förnekelse. En stor klump i magen. Storbölande och en vis mängd panik. Allt detta innan jag ens hade lämnat sovrummet. Jag lyckades dock få i mig lite frukost innan jag släpade mig till gymmet där jag nästan började gråta igen mellan varven av squats. 
 
På riktigt, fuck this shit. Fast sammtidigt vill jag ju inte sluta kämpa, jag vill ju inte att någon ska sluta kämpa, men fuck this shit. I'm out. Idag flyr jag verkligheten så gott jag kan. Jag dagdrömmer om den dag då jag äntligen får åka till Andromeda (alltså nästa vår), jag slåss mot drakar och myser med katterna när de inte ligger och sover.
 
Overreacting? Me? Kanske det kanske. Kanske inte. Det återstår väl att se, men framtill jag har hunnit samla mig och mina tankar spelas den här låten på repeat i mitt huvud:
 
Time For Tea | | |
#1 - - susanne:

Ja du, under fyra år kommer USA att vara utan en president, men de kommer att ha en clown istället, som kommer att vara den mäktiska mannen i USA. Vi får hoppas att dessa 4 år inte innebär en katastrof som inte går att rätta till.

Svar: 'Clown' är väl inte ett ord jag skulle använda direkt. 'Monster', 'Rövhål' eller 'Orange Hitler' tycker jag passar mycket bättre.
Mirano