En present

Jag har kommit på en grej.. November är snart över och jag har inte postat en enda outfit på hela denna månaden! Men så går det väl när man inte har någon lust att blogga, haha! Jag tänkte dock ändra på det idag (typ), för vid lunch ringde mamma och tyckte att vi skulle ge oss ut på jakt efter en födelsedagspresent. Åt mig. För jag fyller 25 på söndag. Presenten i fråga var ett par nya vinterskor, eftersom mina gamla har gått sönder. Och titta bara så fin jag är om fötterna och benen!
 
(Vinterhalvåret kommer som vanligt med brusiga inomhusbilder...)
 
Vi gick in på Skopunkten som precis har öppnat en butik här i Borlänge och jag fann dessa snyggingar nästan på en gång. Egentligen hade jag tänkt mig ett par utan klack, men jag kunde helt enkelt inte slita mig från dessa och de kommer nog användas ganska flitigt framtill våren i alla fall! Tack älskade mamma för den fina presenten! 

Och för er som undrar: Ja. Skorna är helt tillverkade i syntetmaterial och inget djur har kommit till skada för att jag ska få vara snygg och varm om fötterna denna vinter.
| 3 tassavtryck |

Lace-y

Don't mind me, jag bara sitter här och beundrar alla dessa vackra spetsklänningar som finns att köpa precis överallt numera. Finns det något vackrare och mer elegant än spets? Nä, jag tror fan inte det. Jag älskar spets! Mer spets åt folket säger jag bara, haha! ^^
 
Ett  Två  Tre
Fyra  Fem  Sex 
| 4 tassavtryck |

Fantastic Saturday

God eftermiddag! Jag hoppas att allting är bra med dig? Har du hittat på något kul för den här dagen? Själv har jag under förmiddagen sprungit runt på stan med mina systrar och tittat på fulsöta jultröjor och ikväll kommer David och jag äntligen gå och se Fantastic Beasts and Where to Find Them. Jag är så himla pepp, verkligen alla som har sett filmen verkar ju tycka jättemycket om den! Har du hunnit se den filmen än? Vad tyckte du om den?
 
| 5 tassavtryck |